livios logo

Geselecteerd door onze redactie: de 10 tofste producten van 2020

Fabrikanten blijven innoveren. Als (ver)bouwer wil je natuurlijk op de hoogte blijven van de nieuwste producten voor jouw (ver)bouwproject. Wat is er nieuw? Wij verzamelden de tien leukste producten van het afgelopen jaar.

1. Sfeer in je tuin of home wellness

Thuis ontspannen samen met je bubbel? Gervi lanceert een aantal nieuwigheden zoals buitenhaarden, vuurschalen en kooktoestellen voor buiten, maar ook een uitschuifbare sauna die in elke ruimte past. Ontdek het hier.  

2. Slimme CO2-meter

Een goede binnenluchtkwaliteit is belangrijker dan ooit. De slimme CO2-meter Sense van Renson waarschuwt je via kleurcodes als de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en je de ruimte moet verluchten. Lees hier hoe het toestel werkt.

Rocco van Mororo


© Gervi  

Renson Sense

Foto Renson
  

toilet hangtoilet inbouwreservoir afwerken


© JACKON Insulation  

3. Zelf je hangtoilet installeren

Wil je zelf een hangtoilet monteren? Met de universele montageset JACKOBOARD Sabo van isolatieproducent JACKON Insulation kan je zelf het inbouwreservoir van je hangtoilet afwerken en de wand bekleden. De montageset bevat alle benodigdheden.

4. Hou het koel in huis

Wil je tijdens een volgende hittegolf het aangenaam koel houden in huis? Umisol brengt innovatieve raamfolies op de markt. De folies blokkeren quasi volledig de uv-stralen waardoor je het comfort in huis zonder ingrijpende veranderingen kan verbeteren. Ontdek de raamfolies.

5. Optimaal watercomfort

Wil je hard water verzachten? Waterbehandelingsspecialist BWT stelt met de BWT Perla Seta een zuinige en hygiënische waterverzachter voor die over een grote capaciteit, lekbeveiliging en maximale connectiviteit beschikt. Zo geniet je op elk moment van een optimaal watercomfort. Lees er hier meer over.

Umisol isolerende raamfolie


© Umisol  

BWT Perla Seta touchscreen

Foto BWT (Best Water Technology) Belgium NV
  

Quickstep Alpha Vinyl

Foto Quick•Step/ UNILIN bvba division flooring
  

6. Vloer die je zelf kan installeren

Ben je niet zo handig? Dankzij de nieuwe collectie Alpha-Vinyl van Quick-Step kan je toch zelf je vloer plaatsen. Deze vloeren kunnen op elk oppervlak geïnstalleerd worden met een eenvoudig kliksysteem. Ze zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren en motieven. Ontdek de voordelen van deze vloer.

7. Isoleren is extra ventileren

Als je je woning extra gaat isoleren, moet je ook aan ventilatie denken. Zeker in je badkamer waar veel vochtige lucht vrijkomt als je een bad of douche neemt. De badkamerventilator Supra van Ventilair Group zorgt ervoor dat de vochtige en vervuilde lucht vlot wordt afgevoerd. De ventilator is in vier uitvoeringen verkrijgbaar.

8. Slimme videodeurbel

Wil je altijd weten wie er aan je voordeur staat, waar je ook bent? Dat kan dankzij de Smart Video Doorbell van Netatmo. Deze slimme deurbel waarschuwt je als er iemand aanbelt en laat je toe om meteen te antwoorden. Handig als je niet thuis bent, maar de postbode wil uitleggen waar hij een pakketje mag achterlaten. Lees meer over de functies.

ventilatie ventilatiesysteem ventilatierooster badkamer

Foto Ventilair Group
  

Netatmo slimme deurbel


© Netatmo  

stickerstalen sticker verfstaal schilderen muur kleur

Foto colora
  

Smeg AR app


© Smeg  

9. Een nieuw kleurtje testen

Wil je geen gedoe met testpotjes om een nieuwe kleur op je muur uit te testen? Dankzij de stickerstalen van BOSS Paints kan je een sticker kleven op de muur die je wil verven. Zo test je zonder sporen uit of de kleur in je interieur past. Ontdek hier de stickerstalen.  

10. Keuken herinrichten via je smartphone

Wil je je keukentoestellen vervangen, maar twijfel je nog over het model of de kleur? Smeg lanceerde een nieuwe app waarmee je via augmented reality de toestellen virtueel in je keuken kan plaatsen. Zo kan je het toestel beoordelen qua design, kleur en stijl. Lees meer over de app.

12 dingen die je moet weten over schilderen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/schilderen/59619/geselecteerd-door-onze-redactie-de-10-tofste-producten-van-2020/