Buiten verven? Ontdek 30 hedendaagse kleuren van Xyladecor

Je tuinmeubelen, omheining of tuinhuis een fris kleurtje geven? Xyladecor pakt uit met het Inspiration-gamma: dertig verfkleuren voor buiten. Met deze verf breng je een stevig dekkende laag aan of een zachte beitslaag die de houttekening nog zichtbaar laat.

Natural, Cultural of Minimal

Het Inspiration-gamma bestaat uit drie reeksen met telkens tien verschillende kleuren: Natural, Cultural en Minimal. Natural biedt rustige en ingetogen kleuren die passen bij de natuur zoals lichte en vergrijsde groen- en geeltinten. Hou je meer van uitbundige en vrolijke kleuren? Cultural bestaat uit warme aardekleuren, zonnige geeltinten en felle blauwgroene kleuren. Hiermee zorg je voor een bruisend karakter in je tuin. Wil je eerder een kleur die mooi contrasteert met het groen in je tuin, dan biedt Minimal warme houtkleuren en zwarte en grijze tinten waarmee je je tuinhuis of omheining net kan accentueren.

Dekkende of transparante beits

Elke kleur is verkrijgbaar als transparante en dekkende beits. Met een transparante beits laat je zowel de structuur als de tekening van het hout zichtbaar, terwijl een dekkende beits het hout meer gaat kleuren. De houtstructuur blijft wel behouden. Het uiteindelijke resultaat hangt af van de houtsoort en het aantal verflagen dat je aanbrengt.

Richtprijs: vanaf 38,49 euro per liter

Meer info: www.xyladecor.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media