Stone Art: nieuwe structuurverf zorgt voor een steeneffect

Hou je van de look van beton, natuursteen, terrazzo of koper? BOSS paints & colora lanceren de nieuwe structuurverf Stone Art, waarmee je zelf een steeneffect creëert tegen je muur, deur, kast of op een ander meubel.

Gekorreld steeneffect

Stone Art is een verf op basis van klei en minerale vulstoffen die voor een gekorreld steeneffect zorgt. Deze structuurverf is krasvast, waterbestendig en makkelijk te reinigen. Daardoor kan je de verf aanbrengen op muren, deuren en kasten, maar ook op andere meubels zoals een tafel, werkblad of zelfs op de spatwand in je keuken. Met Stone Art geniet je van verschillende creatieve mogelijkheden. Ga je voor een speelse terrazzo-look of voor een chique metallic afwerking?

4 structuurverven

Je hebt keuze uit vier collecties met telkens een ander effect:

  • Stone Art Uni: zorgt voor een neutrale, strakke betonlook of een steenachtig uitzicht met een zacht reliëf.
  • Stone Art Color: heeft een natuursteeneffect en is verkrijgbaar in verschillende kleurnuances. Van travertin tot een donker roestaccent.
  • Stone Art Terrazzo: zorgt voor een moderne terrazzo-look die zowel bij een klassiek als minimalistisch interieur past.
  • Stone Art Metallic: heeft een steeneffect met matte en blinkende schakeringen die doen denken aan goud- of kopererts. Een echte eyecatcher!

Spelen met laagdiktes en kleurvariaties dankzij toplaag

Sommige Stone Art-verven zoals de Stone Art Color combineer je met een Stone Top-laag in de gewenste kleur. Op die manier wordt de diepte van het reliëf duidelijker zichtbaar en krijg je mooie kleurnuances. Ook de Stone Art Terrazzo bestaat uit een Stone Art-basislaag in combinatie met een transparante Stone Top-laag gemengd met kleine stukjes gesteente.

Richtprijs incl. btw:

  • Stone Art: 34,02 euro/liter of 85,5 euro per pot van 2,5 liter
  • Stone Top aangekleurd: 48,11 euro/liter
  • Stone Top kleurloos: 41,83 euro/liter

Meer info: www.bosspaints.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media