Verfspecialisten presenteren trendkleuren 2023: Entangled Green en Wild Wonder

De trendkleuren van 2023 staan helemaal in het teken van de natuur. Zo stellen BOSS Paints & colora ‘Entangled Green’ voor als trendkleur van 2023 en roept Levis ‘Wild Wonder’ uit tot de kleur van volgend jaar. Met het vergrijsde muntgroen en heldere korengoud haal je de natuur letterlijk in huis.

Entangled green

BOSS Paints & colora stellen met Entangled Green de trendkleur van 2023 voor. Deze vergrijsde muntgroene tint staat voor ons verlangen naar vrijheid en levensgenot na een lange en onzekere periode. We leggen meer dan ooit de focus op innovatie, betrouwbaarheid, verbondenheid en duurzaamheid. Entangled Green weerspiegelt dan ook het evenwicht tussen enerzijds rust en natuur en anderzijds technologie en innovatie. Deze groene kleur combineer je moeiteloos met andere natuurlijke tinten, warme metallics of uitgesproken, felle kleuren.

Richtprijs: 45,97 euro voor 1 liter muurverf

Meer info: www.bosspaints.be, www.colora.be

Wild Wonder

Levis roept Wild Wonder uit tot kleur van het jaar 2023. Deze tint doet denken aan een gouden korenveld en weerspiegelt onze collectieve mentaliteit: we hebben meer aandacht voor duurzaamheid en ecologie en grijpen terug naar organische vormen en natuurlijke kleuren. Met deze positieve kleur haal je de magie van de natuur in huis. ‘Wild’ staat voor de vrijheid van de natuur en ‘Wonder’ voor de verwondering van alles wat we om ons heen zien. Benieuwd of deze kleur in jouw interieur past? Check het via de Levis Visualizer app of gebruik de Levis-kleurentester.

Richtprijs: vanaf 35,99 euro voor 1 liter muurverf

Meer info: www.levis.info

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media