livios logo

Colora lanceert stickerstalen: nieuwe kleur kiezen nog makkelijker

Een nieuw jaar, een nieuw likje verf? Goed nieuws voor wie met de verfborstel aan de slag wil gaan, want Colora lanceert stickerstalen. Vroeger probeerde je vooraf de kleur uit met een likje verf uit een staaltje. Maar met deze stickerstalen is dit verleden tijd! Voortaan kies je nog makkelijker een nieuwe kleur.

Bye verfstaal

Colora pakt uit met stickerstalen voor de verven van BOSS paints. Deze stickers vervangen de verfstaal bij je zoektocht naar de juiste kleur. Je kleeft de sticker waar je wil en test snel en eenvoudig of de kleur wel in je interieur past.  

staalsticker verf sticker staal kleur schilderen

Foto colora
  

staalsticker verf sticker staal kleur schilderen

Foto colora
  

A4-formaat

De stickers zijn verkrijgbaar in A4-formaat en in bijna alle kleuren van de trendcollectie van 2020 van BOSS paints. Dankzij het handige formaat kan je de sticker vlot aanbrengen en een aantal keren probleemloos verhangen. Hierdoor kan je de kleur uittesten in een donkere of net lichtrijke hoek en zie je meteen welk effect de lichtinval heeft op de kleur.

Geen sporen op je muur

Het grote voordeel? Je hebt geen gedoe meer met testpotjes en ook geen kleurverschil meer op je muur omdat je vooraf een staaltje hebt uitgetest. Daarnaast laat de sticker na verwijderen ook geen sporen achter op je muur. Bovendien betaal je voor een stickerstaal minder dan voor een verfstaal: ze kosten amper 1 euro per stuk in de Colora-verfwinkel.  

Meer info: www.colora.be

12 dingen die je moet weten over schilderen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/schilderen/colora-lanceert-stickerstalen-nieuwe-kleur-kiezen-nog-makkelijker/