livios logo

De trendkleur van 2022: het evenwichtige Re-used Cardboard

Sinds corona staat ons interieur in het teken van rust en privacy en dat zal ook volgend jaar niet anders zijn. Toch zeker niet als het van colora en verfproducent BOSS paints afhangt, want zij schuiven Re-used Cardboard naar voren als trendkleur van 2022. Deze eenvoudige, maar stijlvolle kleur roept de sfeer op van een warme herfstdag en staat synoniem voor comfort, gezelligheid, rust en veelzijdigheid.

Rust en evenwicht

Re-used Cardboard is een neutrale tint die rust en evenwicht moet brengen in ons hoofd en interieur. Wanneer je de trendkleur gebruikt in de juiste kleurcombinatie creëer je in een handomdraai een warm, gezellig gevoel in huis. De natuurlijke en sfeervolle ondertoon maakt de kleur dan ook erg geschikt als basiskleur die je naar eigen smaak combineert met uitgesproken karakterkleuren of net met meer neutrale tinten.

Farming community


© BOSS paints  

Native wisdom


© BOSS paints  

Gently playful


© BOSS paints  

Kleurcombinaties

Om het de doe-het-zelver gemakkelijk te maken, ontwikkelde BOSS paints al vijf kleurcombinaties met Re-used Cardboard. Zo kan je kiezen voor balans met grijstinten binnen de sfeer Silent luxury of gaan voor de groene nuances van Green wave. In Farming community zie je dan weer zachte, neutrale poeder- en zandtinten terugkomen. Native wisdom is een warm palet met diepe tinten zoals bruin, donkergroen en intens rood dat je helpt om je interieur meer persoonlijkheid te geven. Mag het voor jou wat speelser en hou je wel van snoepkleurtjes? Dan is de sfeer Gently playful helemaal jouw ding.

Meer info: www.colora.be

12 dingen die je moet weten over schilderen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/interieurafwerking/schilderen/de-trendkleur-van-2022-het-evenwichtige-re-used-cardboard/