livios logo

Ga voor kleur en duurzaamheid in huis met Sunlit Days van Silestone

Kan je keuken of badkamer wel een nieuwe look gebruiken en wil je het graag over een klimaatvriendelijke boeg gooien? Dan heeft Silestone van Cosentino de ideale oplossing met Sunlit Days, de eerste CO2-neutrale collectie composietoppervlakken. Met vijf leuke kleurtjes geïnspireerd door de Middellandse Zee en de natuur vind je ongetwijfeld de passende afwerking voor jouw keukeneiland of badkamermeubel.

Duurzame composiet

Silestone presenteert Sunlit Days als de eerste CO2-neutrale collectie composietoppervlakken ter wereld. Om die belofte waar te maken, compenseert het de volledige CO2-uistoot die gepaard gaat met de levenscyclus van de Sunlit Days-collectie. Dat gebeurt met verschillende compensatieprojecten en een samenwerking die inzet op het behoud van de zeebodem. Wanneer je dus kiest voor een composietoppervlak uit deze collectie, is de make-over van je keuken of badkamer (deels) klimaatneutraal.

Natuurlijke kleuren

Binnen de Sunlit Days-collectie heb je de keuze uit vijf mediterraans geïnspireerde kleuren. Zo is er Faro White, voor de liefhebbers van puurheid, eenvoud en sereniteit of Cincel Grey voor zij die wel van neutraal houden en een mooie compromis zoeken tussen warme en koude kleuren. Of wat dacht je van Arcilla Red, een rode kleur met een aardse ondertoon die barst van karakter? Als je fan bent van het heldere blauw in de Middellandse Zee is Cala Blue absoluut jouw ding. Liefhebbers van zeegras en de mediterrane natuurpracht kiezen dan weer ongetwijfeld voor Posidonia Green.

Meer info: www.cosentino.com

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/keuken/keukeninrichting/63812/ga-voor-kleur-en-duurzaamheid-in-huis-met-sunlit-days-van-silestone/