livios logo

Fan van Italiaans design? Ontdek de innovatieve kookplaten van ELICA

Hoewel het Italiaanse ELICA wereldwijd de grootste producent van dampkappen en kookplaten is, is de kans groot dat je tot nu toe nog niet van het merk had gehoord. Toch heeft ELICA heel wat te bieden voor de Belgische foodie en designliefhebber. Eén van de paradepaardjes in het gamma is het NikolaTesla-assortiment kookplaten met geïntegreerde afzuiging.

Inductie én gas

Het uitgebreide assortiment kookplaten en dampkappen van ELICA bevat zowel klassieke zichtbare modellen als volledig onzichtbare modellen waarbij de afzuiging in de kookplaat of het plafond kan worden weggewerkt. Vooral het strak vormgegeven NikolaTesla-assortiment springt eruit als het grootste gamma kookplaten met geïntegreerde afzuiging. In die reeks vind je voornamelijk inductiekookplaten, maar voor wie graag op gas kookt, is er ook de NikolaTesla Flame, de eerste gaskookplaat met centrale geïntegreerde afzuiging.

De NikolaTesla Flame is de eerste gaskookplaat met centrale geïntegreerde afzuiging.


© Elica  

ELICA biedt ook de NikolaTesla Fit aan, een kookplaat van 60 cm breed met geïntegreerde afzuiging.


© Elica  

Kleinere keukens

Rekening houdend met de trend dat we steeds kleiner gaan wonen en dus ook over een kleiner keukenoppervlak beschikken, biedt ELICA ook de NikolaTesla Fit aan, een kookplaat van 60 cm breed met geïntegreerde afzuiging. Wie iets meer plaats heeft, kan eventueel kiezen voor de bredere uitvoering van 70 cm met een klassieke uitsnit in het werkblad. Op het vlak van kookcomfort en de kook- en afzuigprestaties hoef je je geen zorgen te maken, want beide modellen halen hetzelfde niveau als de grotere broertjes in de NikolaTesla-familie.

Meer info: www.elica.com

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/keuken/keukeninrichting/64105/fan-van-italiaans-design-ontdek-de-innovatieve-kookplaten-van-elica/