livios logo

Ontwerp je eigen keuken met de èggo 3D-tool

Sta je op het punt om een nieuwe keuken te kiezen? Probeer dan eens de nieuwe èggo 3D-tool. De gratis keukenconfigurator steekt in een nieuw jasje en maakt het ontwerpen van je keuken nog leuker! 

In keukenshowrooms kan je al heel wat inspiratie opdoen. Maar met de èggo 3D-tool hoef je je zelfs niet meer te verplaatsen. Je ontwerpt je eigen keuken volledig naar smaak via je smartphone, tablet of pc.

Gebruiksvriendelijk

Ben je niet zo handig met computers? Geen probleem! De configurator is op een zeer eenvoudige manier gemaakt waardoor die voor iedereen toegankelijk is. Kies eerst je stijl, geef dan je keukenafmetingen in en duid daarna de plaats van je ramen en deuren aan. 

Foto èggo
  

Foto èggo
  

Foto èggo
  

Foto èggo
  

Personaliseren

Eenmaal je de praktische informatie hebt ingegeven, kan het ontwerpen beginnen. Je kan de keuken volledig zélf inrichten, van kast tot kraan en van oven tot kookvuur. Toch niet tevreden? Verander dan eenvoudig het product of voeg een meubel toe.

Deel met je vrienden

Is jouw droomkeuken klaar? Sla hem dan op in ‘My èggo’ en deel hem online met je familie en vrienden. Wil je alles concretiseren, maak dan een afspraak in een van de 50 showrooms.

Meer info: www.eggo.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/keuken/keukeninrichting/ontwerp-je-eigen-keuken-met-de-eggo-3d-tool/