livios logo

Welk keukentype ben jij? Doe de quiz!

Dat de juiste keukenoplossingen een verschil kunnen maken voor wat je op tafel tovert, weet keukenexpert Franke als geen ander. Maar hoe combineer je slimme technieken met een passend design dat aansluit bij jouw stijl? Door deel te nemen aan de Franke-keukenquiz. Die vertelt jou in zeven vragen welk keukentype je bent en welke oplossingen het jou gemakkelijker kunnen maken in de keuken.

Cosy cook, real chef of creative cook?

Via enkele vragen die polsen naar wat voor jou belangrijk is in een keuken, de (wan)orde die er doorgaans heerst en welke materialen jou kunnen bekoren, bepaalt Franke in de eerste plaats welk keukentype je bent. Experimenteer je graag in de keuken en geniet je van goede kwaliteit in combinatie met een verfijnd design? Dan ben je een Real Chef. Als je graag kookt met familie en vrienden om je heen, ben je eerder een Cosy Cook. Bestaat jouw culinaire wereld uit geïmproviseerde gerechten met allerlei restjes, take-outmaaltijden en af en toe een restaurantbezoekje? Dan mag je jezelf een Creative Cook noemen.

Franke keukenquiz Cosy Cook

Via enkele vragen die polsen naar wat voor jou belangrijk is in een keuken, bepaalt Franke welk keukentype je bent.

Foto FRANKE NV
  

Franke keukenquiz oplossingen cosy cook

Afhankelijk van welk keukentype je bent, stelt Franke een aantal oplossingen voor om jouw leven in de keuken gemakkelijker te maken.

Foto FRANKE NV
  

Keukenoplossingen op maat

Afhankelijk van welk keukentype je bent, stelt Franke een aantal oplossingen voor om jouw leven in de keuken gemakkelijker te maken. Dat gaat van een spoelbak die aan jouw behoeften beantwoordt tot de ideale kraan die jouw keukencomfort naar een hoger niveau tilt. Bij elke voorgestelde oplossing staat meteen ook een richtprijs en een link naar de productpagina zodat je heel eenvoudig jouw ideale keuken kan samenstellen op maat van jouw budget.

Meer info: www.franke.com

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/keuken/keukeninrichting/welk-keukentype-ben-jij-doe-de-quiz/