livios logo

Zeg vaarwel tegen onhandige hoekkasten met de Space Corner

Een hoekkast in je keuken wordt vaak te weinig of niet efficiënt benut. Blum biedt met Space Corner een geschikte oplossing. Met deze indeling behoud je het overzicht én boet je niet aan ruimte in.

Met de Space Corner wordt de plaats benut tot in de achterste hoek. Je kan overal makkelijk bij zonder je te bukken. Bovendien kan je de volledige hoogte van je kast gebruiken. Een draaisysteem heeft vaak maar twee niveaus, terwijl je met de Space Corner probleemloos drie tot vier lades onder elkaar plaatst, die elk tot 65 kg kunnen dragen. Dankzij de Blumotion-technologie sluit de lade altijd zacht en geruisloos.

Met de Space Corner wordt de plaats benut tot in de achterste hoek.

Foto ORGALUX (Blum)
  

Je kan probleemloos drie tot vier lades onder elkaar plaatsen, die elk tot 65 kg kunnen dragen.

Foto ORGALUX (Blum)
  

De lade-indelingen van Orga-Line zorgen voor extra orde binnen in je lade.

Foto ORGALUX (Blum)
  

Overzicht

Bovendien biedt de Space Corner een volledig overzicht op de inhoud van de hoekkast. De lade-indelingen van Orga-Line zorgen voor extra orde binnen in je lade. Bestek, snijplanken of kookpotten. Alles vindt je snel terug en berg je na het koken weer makkelijk op. Afhankelijk van wat je wil opbergen, kan je de indeling flexibel verplaatsen. Zo kies je zelf wat voor jou het beste werkt in je keuken.

Meer info: www.blum.com


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/keuken/keukeninrichting/zeg-vaarwel-tegen-onhandige-hoekkasten-met-de-space-corner/