Stem je spoeltafel, kraan en afvalsysteem op elkaar af met BLANCO UNIT

De waterzone in je keuken bestaat doorgaans uit een spoeltafel, keukenkraan en een afvalsysteem. Om jouw keukentaken aangenamer te maken, brengt BLANCO deze drie systemen samen in één vernieuwend concept: de BLANCO UNIT. Voor elke stijl is er een passende combinatie van mengkraan, spoeltafel en afvalsysteem.

Drinken, voorbereiden en schoonmaken

Het zijn de kleine details die het verschil maken in je keuken. Omdat je waterzone de drukste plek in je keuken is, is het logisch om de afstand tussen de spoeltafel, de keukenkraan en het afvalsysteem zo kort mogelijk te houden. Met de BLANCO UNIT biedt BLANCO één praktische oplossing aan. Drinken, voorbereiden en schoonmaken doe je voortaan op één plek. Het water uit je kraan stroomt met één druk op de knop en het afvalsysteem is perfect afgestemd op de ruimte in de kast. Zo wordt jouw waterzone een goed georganiseerde ruimte.

Jouw favoriete combinaties

Iedereen verkiest een andere keukenstijl. Daarom kan je de BLANCO UNIT zelf samenstellen op maat van jouw smaak en de gewoontes van je gezin. Ben jij een designliefhebber? Moet je keuken kindvriendelijk zijn? Of zet je pas je eerste stappen als hobbykok? Voor elke voorkeur is er een passende combinatie van de juiste kraan, spoeltafel en afvalsysteem. Je kiest zelf wat het beste in jouw keuken past. Van hoogwaardige materialen tot kranen met of zonder uittrekbare sproeikop. Zelfs de afvalsorteersystemen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Meer info: www.blanco.com

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media