Kraantjeswater naar eigen smaak dankzij Aqittura van Hansgrohe

Kraantjeswater is perfect drinkbaar, altijd beschikbaar en duurzaam –  want je gebruikt minder plastic flessen –, maar het is niet altijd even zuiver of lekker. Met de nieuwe mengkraan Aqittura M91 van Hansgrohe heb je in een handomdraai gefilterd, gemineraliseerd, gekoeld en bruisend water.

2 varianten: Filter- of SodaSystem

De Aqittura M91 van Hansgrohe is verkrijgbaar in twee varianten: de FilterSystem voorziet gefilterd en gemineraliseerd water en de SodaSystem zorgt daarnaast ook voor bruisend water uit je kraan. Daarbij kies je via het Select Digital-bedieningselement op de kraan of je bruisend, licht bruisend of plat water wil. Beide systemen hebben twee waterleidingen: een voor gefilterd en een voor niet-gefilterd leidingwater.

Verschillende smaken mogelijk

Bij de Aqittura M91 hoort ook de compacte SodaBase die in de keukenkast onder je spoelbak wordt geplaatst. De innovatieve SodaBase bevat de filtervullingen die het water verrijken met mineralen en de schadelijke stoffen elimineren, is verantwoordelijk voor de temperatuurregeling en maakt het kraantjeswater bruisend. In totaal zijn er vijf verschillende filtervullingen beschikbaar: drie mineralisatiefilters en twee actieve koolfilters. De mineralisatiefilters Harmony, Life en Sport voegen verschillende hoeveelheden mineralen toe aan het water, terwijl de koolfilters onzuiverheden elimineren en bescherming bieden tegen kalkvorming.

Minimalistisch design

Dankzij het minimalistisch design van de Aqittura M91 past deze keukenkraan bij verschillende keukenstijlen. De kraan is verkrijgbaar is drie kleuren: matt black, stainless steel finish en chrome. Daarnaast heb je keuze uit een model met een stijlvolle ronde boog met uittrekbare slang of uit een vierkante versie met een horizontale uitloop die ook uittrekbaar is.

Meer info: www.hansgrohe.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media