Ixina lanceert met Fusion een keuken in inoxlook

Vroeger stond inox bekend om zijn gebruiksgemak, tegenwoordig kan de minimalistische look van roestvrij staal menig designliefhebber bekoren. Daarom pakt ixina uit met Fusion: een keuken in inoxlook.

Industrieel karakter

Het Fusion-model van ixina heeft een strak design en is tegelijkertijd functioneel. Zo is de keuken uitgerust met tal van opbergmogelijkheden die verborgen zitten achter de fronten. De fronten met of zonder handgrip bestaan uit gelakte panelen in inoxlook. Die zorgen voor een industriële look. Door deze fronten te combineren met een werkblad in hout kan je het koele en steriele van de roestvrije staallook wat verzachten.

Trek de look door

Wil je jouw interieur afstemmen op de inoxlook in je keuken? Dan kan je subtiele accenten laten terugkomen in je woonkamer, zoals kast- en deurknoppen in inox, een roestvrijstalen kraan of stoelpoten in hetzelfde materiaal. Zo creëer je een stijlvol geheel. Bij de inoxlook van Fusion past ook een erg breed kleurenpalet. Van neutrale tinten zoals grijs of beige tot gesofisticeerde kleuren zoals saliegroen of marineblauw.

Meer info: www.ixina.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media