livios logo

Compacte Zesis M33-keukenkraan combineert kwaliteit en betaalbaarheid

Een compacte keukenkraan die je makkelijk zelf kan installeren, die bovendien betaalbaar is zonder dat je aan kwaliteit moet inboeten. Dat is in een notendop de nieuwe Zesis M33 van hansgrohe. Bovendien kan je rekenen op twee functionele straalsoorten en een geïntegreerde uittrekbare sproeier, waardoor je de opbergruimte in de onderliggende kasten optimaal kan benutten. En dat allemaal in een waaier aan afwerkingsmogelijkheden.

Betaalbaar en eenvoudig te installeren

Met de Zesis M33 geniet je van comfort en kwaliteit, maar voor een betaalbare prijs. Je kan de kraan namelijk aanpassen aan jouw budget en noden, bijvoorbeeld door voor een exemplaar met of zonder uittrekbare sproeier te kiezen. Die kan je trouwens onzichtbaar opbergen in de nu nog compactere sBox lite, waardoor je geen kostbare kastruimte verliest. De montage neem je dankzij de flexibele aansluitslang ook makkelijk zelf voor je rekening. En dankzij de QuickClean-technologie maak je je kraan vlot schoon met de hand.

Keukenkraan hansgrohe Zesis M33

Foto Hansgrohe
  

Keukenkraan hansgrohe Zesis M33

Foto Hansgrohe
  

Keukenkraan hansgrohe Zesis M33

Foto Hansgrohe
  

Keukenkraan hansgrohe Zesis M33

Foto Hansgrohe
  

Verschillende afwerkingen

Binnen het strakke, eenvoudige design kan je kiezen tussen twee varianten: een versie met een uitloop op comforthoogte en een versie met een wateruitloop die naar boven helt. Qua afwerking heb je dan weer drie opties: heb je een moderne en minimalistische keuken met donkere accenten? Daar past de matzwarte afwerking Matt Black het best bij. De klassieke, glanzende chroomfinish is dan weer ideaal in een landelijke keuken, terwijl de matte, roestvrijstalen Stainless Steel Finish het beste naar boven haalt uit een industriële look.

Richtprijs: vanaf 140 euro.

Meer info: www.hansgrohe.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/keuken/keukenmaterialen/compacte-zesis-m33-keukenkraan-combineert-kwaliteit-en-betaalbaarheid/