livios logo

GROHE maakt sleuren met flessen overbodig

De nieuwe keukenkraan GROHE Blue Home Connected is een blikvanger in je keuken. Niet alleen dankzij het mooie design, ook door zijn slimme functies. Je keukenkraan verbinden met je smartphone? Je hoort het goed!

De GROHE Blue Home Connected is onmisbaar in de keuken van morgen. Je hoeft namelijk niet meer te sleuren met zware flessen water uit de supermarkt. Plat of (licht)bruisend water komt rechtstreeks uit je keukenkraan. En dat met een optimale drinktemperatuur! Geen wonder dat deze kraan op de Ambiente beurs in Frankfurt bekroond werd tot ‘Keukeninnovatie van het jaar 2019’.

Plat of (licht)bruisend water komt rechtstreeks uit je keukenkraan.

Foto GROHE
  

Net zoals alle moderne technologieën, kan je ook deze kraan verbinden met je smartphone.

Foto GROHE
  

Verbonden met smartphone

Net zoals alle moderne technologieën, kan je ook deze kraan verbinden met je smartphone. De bijhorende GROHE ONDUS-app heeft tal van handige functies. Hij traceert je waterverbruik, verwittigt je wanneer je filter- of CO2-flessen aan vervanging toe zijn én je kan ermee rechtstreeks producten bestellen in de webshop. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je de app ook verbinden met een fitness-app. Die zal je dan helpen met voldoende water te drinken.

Win-winsituatie

Doordat je geen plastic flessen water meer moet kopen, draag je je steentje bij aan het milieu. Maar de slimme keukenkraan is ook goed voor je portemonnee. De GROHE Blue Home Connected vermindert het drinkwaterbudget van een gezin met wel 60%.

Verschillende uitvoeringen

De kranen zijn verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen: chrome of supersteel. Je kan bovendien ook kiezen tussen drie verschillende uitloopvarianten. Daardoor past de kraan in elke keuken. Ben je flexibel? Goed nieuws, want dat is GROHE Blue Home Connected ook! Hij is namelijk verkrijgbaar met een uitrekbare sproeier.

De GROHE Blue Home Starterkit is verkrijgbaar vanaf 1.269,29 euro

Meer info: www.grohe.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/keuken/keukenmaterialen/grohe-maakt-sleuren-met-flessen-overbodig/