Nieuw keukenidee? Met deze app check je in één-twee-drie of het je bevalt

Waarom zou je klungelen met virtualrealitybrillen als het ook simpeler kan? Dankzij de 100% Belgische augmented-reality-app van Smeg heb je alleen een smartphone nodig om je vernieuwde keuken te bewonderen. Zo zet je supersnel die nieuwe koelkast, blender of toaster virtueel in je eigen bestaande keuken en zie je ook meteen of het resultaat je kan bekoren.

Weg met keuzestress

Zijn vooral je grote keukentoestellen aan vervanging toe, of denk je met een kleiner exemplaar al een meerwaarde toe te voegen? Met de AR-app van Smeg maakt het niet uit:  je kiest gewoon een toestel uit dat je bevalt, scant daarna de plek in je keuken waar je het wil plaatsen en de app doet de rest. Zo zie je meteen in 3D of het resultaat je bevalt. Schort er nog iets aan? Selecteer dan in een vingerknip een ander model of frissere kleur en creëer zo stap voor stap je droominterieur.

De perfecte match

Heb je de ideale match gevonden? Dan kan je makkelijk een afbeelding maken van het resultaat, jezelf een overzicht bezorgen via mail en meer info ontvangen over de toestellen die je uitkoos. En achteraf kan je je ideeën delen met je partner, familie of vrienden. Ideaal dus om de juiste keuze te maken voor jouw keuken en de rest van je interieur.

Meer info: www.smeg.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media