Met deze kookplaat kook je tot op de graad en seconde nauwkeurig

Wil je niks aan het toeval overlaten en je gerechten op de juiste manier bereiden? Dat is voortaan mogelijk met de inductiekookplaten van ATAG die uitgerust zijn met het Celsius°Cooking™ systeem. Daarmee kan je je entrecote perfect garen tot op de graad en seconde nauwkeurig.

Temperatuur gestuurd koken

Met de Celsius°Cooking™ inductiekookplaten van ATAG heb je de volledige controle per kookzone. Via de IRIS2.0 slider stel je de gewenste temperatuur in of schakel je de boost-functie in. Daarnaast kan je per zone een timer met stopwatch instellen en heb je het gemak van verschillende automatische pandetectiefuncties. Zo ben je zeker van de juiste bereiding en timing. De kookplaat is ook voorzien van een automatisch kinderslot.

Haal de chef in jou naar boven

De Celsius°Cooking™ inductiekookplaten van ATAG laten je ook toe om nieuwe recepten en technieken te ontdekken. Via de receptenwebsite krijg je toegang tot een heleboel recepten en videotutorials die je stap voor stap uitleggen hoe je een gerecht moet bereiden. Met deze kookplaat bereid je alles op de juiste temperatuur en branden je gerechten niet langer aan of kookt je pasta nooit meer over.

Richtprijs: vanaf 1.729 euro

Meer info: www.atag.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media