livios logo

Stel zelf je kookplaat samen met deze gaspitten van Novy

Kook je net zoals de topchefs het liefste op een gasvuur? Goed nieuws! Novy, specialist in dampkappen en kookplaten, breidt haar collectie kookplaten uit met losse gaspitten die je rechtstreeks op je werkblad laat plaatsen.

Stijlvol en tijdloos

De nieuwe gaspitten in het Gas Pro-gamma van Novy bestaan uit zwarte gietijzeren branders. Ze hebben een stijlvolle en tijdloze look. Deze losse kookpitten worden rechtstreeks op je werkblad geplaatst waardoor je voldoende ruimte kan laten tussen de pitten voor grote potten en pannen.

Krachtige vlam

Bij deze krachtige gaspitten heb je ook volledig de controle over de vlam. De branders werken optimaal dankzij de luchtinlaat van bovenaf. Hierdoor kan je koken met een snelle en krachtige vlam.

Bij deze krachtige gaspitten heb je volledig de controle over de vlam.

Foto Novy
  

Deze losse kookpitten worden rechtstreeks op je werkblad geplaatst.

Foto Novy
  

Je bepaalt zelf de opstelling op basis van jouw kookgewoonten.

Foto Novy
  

Naast je inductievuur kan je een gaspit laten plaatsen.

Foto Novy
  

Kies zelf je opstelling

Je kan de gaspitten op verschillende manieren opstellen: vier gaspitten op een rij, in een vierkant zoals een echte kookplaat of wat dacht je van vijf of zes gaspitten? Het voordeel van deze apart verkrijgbare kookpitten is dat je de opstelling zelf bepaalt op basis van jouw kookgewoonten.  

Of combineer

Kan je niet kiezen tussen een inductiekookplaat of een gasvuur? Dan kan je dankzij het Gas Pro-gamma beide kookplaten combineren. Naast je inductievuur kan je een gaspit rechtstreeks op je werkblad laten plaatsen. Zo kies je zelf welk gerecht je op welk vuur bereidt.

Meer info: www.novy.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/keuken/keukentoestellen/stel-zelf-je-kookplaat-samen-met-deze-gaspitten-van-novy/