Een optimaal werkgebied in je keuken? Grohe heeft dé oplossing

Wil jij ook een optimaal werkgebied rond je spoelbak? Voor kwalitatieve en duurzame oplossingen met een mooi design kan je bij Grohe terecht. De supersterke spoelbakken, kranen en watersystemen zorgen elk op zichzelf voor een aangenamer kookproces, maar zijn ook perfect op elkaar afgestemd. Hetzelfde geldt voor de nieuwe afvalsystemen. Bovendien geef je je keuken met de Grohe keukenkleuren een unieke en tijdloze uitstraling.

Aangenaam afwassen

Ben je graag met potten en pannen in de weer? Dat doe je vanaf nu met een gerust hart: het oppervlak van de nieuwe granietgrijze en -zwarte composieten spoelbakken van Grohe is bestand tegen temperaturen tot 280 °C. Zelfs de scherpste messen beschadigen de krasvaste afwerking van je spoelbak niet. Bovendien kon je nog nooit zo fijn en makkelijk afwassen. Dankzij het grote spoelbakformaat maak je zelfs de grootste braadpannen in een wip weer proper. De Grohe Whisper-isolatie beperkt het afwasgeluid tot een minimum.

Kleurrijke accenten, sterke afwerking

Wil je meer kleuraccenten in je keuken? Dat lukt je met de kranen en spoelbakken van Grohe. Dankzij het innovatieve PVD-fabricatieproces creëer je zelf de kleuraccenten die bij jouw persoonlijke stijl passen. Toch verhoogt die technologie eerst en vooral de afwerkingskwaliteit: je kranen en spoelbakken zijn drie keer zo hard als chroom en zelfs tien keer zo goed beschermd tegen krassen. Zo zien ze er niet alleen goed uit, ze overleven ook de zwaarste gebruikssporen.

Op maat gemaakt afvalsysteem

De kers op de taart? De nieuwe Grohe afvalsystemen maken het werkgebied rond je spoelbak helemaal af. Die zijn namelijk perfect afgestemd op je Grohe Blue filterkraan of je Grohe Red kokendwaterkraan. De looprails, vuilnisbakken en het frame van het afvalsysteem zijn ook zo gemaakt dat je altijd genoeg plaats hebt om een Blue of Red te installeren. Bovendien kan je de afvalsystemen plaatsen met klapdeuren en een uittrekbare deurmontage. Een losse vuilnisbak heb je niet meer nodig.

Meer info: www.grohe.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media