livios logo

Binnen én buiten stijlvol verlichten? Dat doe je zo

Deze zomer lanceert verlichtingsfabrikant kreon twee nieuwe designarmaturen. Met de nieuwste versie van de side in-line en de wabi wall gun je zowel je binnen- als je buitenomgeving de stijlvolle verlichting die ze verdienen.

Geüpdatete klassieker

Met de nieuwe side in-line reproduceert kreon de vele aspecten van een ware klassieker: de originele side en side in-line zitten al sinds de vroege beginjaren in het gamma. Kreon updatete het design met de nieuwste lichttechnologieën en het armatuur is nu niet alleen verkrijgbaar in breedtes van 80 en 40 mm, maar ook in 25 mm. Je kan kiezen voor hoogtes van 100 of 200 mm.

Het compacte wandinbouwarmatuur is ideaal om je vloeren en plafonds mee te verlichten. Je kan de side in-line perfect integreren in je architectuur en combineren met andere kreon armaturen. De gefacetteerde reflector zorgt er bovendien voor dat de lamp het licht asymmetrisch op een stijlvolle en efficiënte manier verspreidt. De armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren: je kan kiezen voor standaard zwart of wit, maar ook voor brons, koper, alu grijs en nog veel meer.

Foto kreon
  

Foto kreon
  

Veelzijdigheid in je buitenomgeving

Kreon wabi wall is een veelzijdig buitenarmatuur dat je op alle verticale oppervlakken kan monteren: zowel tegen de muur als op de optionele grondpaal. Zo verlicht je de accenten van je terras- en buitenarchitectuur egaal en breedstralend. De ledlichtbron in de wabi wall komt in eender welke buitenomgeving tot zijn recht. Bovendien kan je het armatuur uitrusten met een speciale cilinder om de lichtbron beter te controleren en verblinding te vermijden. Het compacte armatuur met IP65-klasse is verkrijgbaar in een kleurtemperatuur van 2.700 K of 3.000 K.

Foto kreon
  

Foto kreon
  

Meer info: www.kreon.com


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/verlichting/binnen-en-buiten-stijlvol-verlichten-dat-doe-je-zo/