Deze hanglamp voor boven je keukeneiland bedien je met een handbeweging in de lucht

Ben je op zoek naar een geschikte lamp voor boven je keukeneiland of eettafel? Met de Pendant lanceert Novy een stijlvolle hanglamp die tegelijk functioneel en sfeervol is. Dankzij Gesture Controle-bediening hoef je je keukenverlichting niet langer met vuile of natte handen aan en uit te doen.

Stijlvolle designverlichting

Door de recente overname van de Nederlandse designspecialist Jansen & De Bont, biedt Novy stijlvolle verlichting aan voor in je keuken. De Novy Pendant is een matzwarte designhanglamp gemaakt van gezandstraald en geanodiseerd aluminium. Het armatuur is verkrijgbaar in lengtes van 90 tot 300 cm, zodat je de verlichting perfect kan afstemmen op maat van je keukeneiland of eettafel.

Gesture Control-bediening

De Novy Pendant is uitgerust met Gesture Control-bediening. Die technologie maakt het mogelijk om de verlichting met een simpele handbeweging aan en uit te doen. Zo heb je geen schakelaar, app of afstandsbediening meer nodig en hoef je de verlichting tijdens het koken niet met natte of vuile handen te bedienen. Met een swipe in de lucht kan je de verlichting tijdens het koken versterken of tijdens het eten dimmen voor meer sfeer.

Meer info: www.novy.com

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media