livios logo

Minimalistische verlichting die je personaliseert

Modular Lighting Instruments introduceert de armatuur Pista. Deze magnetische rail van amper 2 cm breed is volledig aanpasbaar qua lengte. Bovendien configureer je de rail helemaal zelf: met lineaire ledverlichting, verschillende spotjes of hanglampen. Je schuift ze in de rail en klaar!

Pista is een dunne magnetische rail die je volledig kan aanpassen qua lengte en configuratie. De rail is verkrijgbaar in  wit of zwart met lengtes van 1, 2 of 3 meter. Special effect: de night light-technologie. Staat het licht aan, dan krijg je een zachte sfeerverlichting. Als het licht uit is, lijkt Pista een elegante decoratie op de muur of het plafond.

Pista is verkrijgbaar als hangarmatuur...

Foto Modular Lighting Instruments
  

... of als rail, zowel in zwart als in wit.

Foto Modular Lighting Instruments
  

Als hangarmatuur

Je bevestigt Pista aan de muur of het plafond, maar er is ook een hangarmatuur beschikbaar, van 0,5 tot 2,5 meter lang. Bij dit armatuur met lineaire ledverlichting kan je meerdere rails naast elkaar gebruiken. Dankzij een dubbele beugel worden ze samengehouden. Je kan de rails symmetrisch of asymmetrisch hangen.

… of rail met spots

Naast lineaire ledverlichting kan je ook kiezen voor spots als accentverlichting. Combineren kan ook! Kies uit de twee soorten miniatuurspots: Médard en Marbulito. Je schuift ze eenvoudig in de rail en kantelt ze voor het gewenste effect: Médard tot 360° en Marbulito tot 50°.

Bij dit armatuur met lineaire ledverlichting kan je meerdere rails naast elkaar gebruiken.

Foto Modular Lighting Instruments
  

Je kan kiezen uit twee soorten spots: Marbulito...

Foto Modular Lighting Instruments
  

... en Médard.

Foto Modular Lighting Instruments
  

Combineren kan ook!

Foto Modular Lighting Instruments
  

Friends of Hue

Voortaan kan je de slimme verlichting van Modular ook bedienen met de draadloze schakelaars van Niko. Beide merken maken deel uit van het Friends of Hue-programma van Signify. Modular integreerde de Philips Hue-technologie in zijn productportfolio en Niko heeft schakelaars waarmee je de slimme verlichting van Philips Hue kan aansturen. 

Richtprijs: rail Pista op aanvraag, Pista linear ledverlichting vanaf 175 euro, Médard vanaf 175 euro en Marbulito vanaf 215 euro (exclusief btw)

Meer info: www.supermodular.com 


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/verlichting/verlichtingssoorten/minimalistische-verlichting-die-je-personaliseert/