livios logo

Techcomlight: nieuwe Solatube Solamaster

Foto Techcomlight
  

Techcomlight introduceert het Solatube® 330 DS daglichtsysteem, een nieuw type binnen de Solatube SolaMaster-Series. Het Solatube daglichtsysteem brengt met een kleine lichtkoepel en een superreflecterende lichtbuis het daglicht naar elke gewenste plek.

De opbouw van de SolaMaster uit verschillende componenten maakt verschillende combinaties mogelijk. De hoge reflectiewaarde van het Spectralight Infinity materiaal, dat 99,7 % van het binnenkomende licht reflecteert, zorgt voor een optimaal lichttransport. In de Solatube lichtbuis behoudt elke weerkaatsing de maximaal mogelijke opbrengst. De elektrische verlichting blijft overdag uit, wat zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik.

De Solatube 330 DS bestaat uit twee rechte lichtbuizen, waarvan de bovenste zonodig traploos in een hoek van 0-30º gezet kan worden. Nieuw aan deze serie is dat de verschillende lichtbuizen onafhankelijk van elkaar toegepast kunnen worden. De nieuwe bochtstukken kunnen traploos een hoek van 0-90º graden maken. Zowel de basiselementen, de verlengstukken als de bochtstukken zijn met elkaar te combineren. Eventuele obstakels in de dakconstructie worden daardoor gemakkelijk gepasseerd. Het Solatube systeem zelf gebruikt geen energie, heeft geen bewegende onderdelen en is onderhoudsvrij.

Meer info op Techcomlight


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/verlichting/verlichtingssoorten/techcomlight-nieuwe-solatube-solamaster/