livios logo

Silentwood Hydro: de klik-renovatievloer voor de badkamer

Silentwood van Santana is een vloer met de look van parket, en de warmte en stilte van kurk. In dit assortiment komt er nu een hele nieuwe lijn: Silentwood Hydro. Hiermee trek je de parketlook door tot in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Daarnaast is er ook een dessin met blauwsteen verkrijgbaar.

Basisplaat van kunstof

Foto Santana
  

Silentwood Hydro maakt geen gebruik van kurk, maar wel van een unieke, ecologische basisplaat van kunststof zonder weekmakers. Deze plaat kan je zonder problemen in vochtige ruimtes gebruiken. En in tegenstelling tot de traditionele klikvloer van vinyl is Silentwood Hydro zo goed als krimpvrij. Openstaande voegen zijn dus uitgesloten. Bovenop de basisplaat ligt een stevige vinyllaag.

Ideaal voor renovatie

Foto Santana
  

Silentwood Hydro is een ideale renovatievloer voor de badkamer. Je legt de vloer snel, eenvoudig en op eender welke ondergrond. Doordat de vloer amper 5 mm dik is, hoef je ook je deuren niet in te korten. In het assortiment zitten zestien dessins, waarvan 15 met parketplanklook en één met de populaire blauwesteenlook.
Santana


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/vloer/23682/silentwood-hydro-de-klik-renovatievloer-voor-de-badkamer/