livios logo

Lalegno combineert stijl en gebruiksgemak met verantwoord bosbeheer

Het nieuwe FSC-parket van Lalegno combineert stijl en gebruiksgemak met verantwoord bosbeheer. Duurzaamheid en verantwoord omgaan met de natuur zijn principes die Lalegno hoog in het vaandel draagt. Bij de productie van hun meerlagenparket staat ze dan ook centraal.

Snelgroeiend hout

Foto Lalegno
  

Bij meerlagenparket worden verschillende houtlagen onder hoge druk zorgvuldig tegen elkaar verlijmd. Bij dit procedé gebruikt Lalegno ter versteviging van de eikenhouten toplaag snelgroeiend hout. Daarom draagt het al een tijdje een FSC-Label.

Nieuwe parketlijn

Foto Lalegno
  

Onlangs heeft Lalegno ook een totaal nieuwe FSC-parketlijn ontwikkeld. De vloeren van deze lijn hebben een stijlvolle, warme uitstraling en zijn van dezelfde kwaliteit als de andere vloeren uit het Lalegno-gamma. Het handig clic-systeem vergemakkelijkt de plaatsing. De vloeren uit de nieuwe parketcollectie zijn voor 100% vervaardigd met hout uit FSC-gecertificeerde bossen.

Lalegno

-------------------

Help ook andere bouwers en verbouwers op weg en deel dit artikel:

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/vloer/24221/lalegno-combineert-stijl-en-gebruiksgemak-met-verantwoord-bosbeheer/