livios logo

Een warme houtlook of stoere steen met deze nieuwe COREtec-vloeren

USFloors lanceert twee nieuwe reeksen COREtec-vloeren: The Naturals Collection met een warme houtlook en de Mega Stone Collection met robuuste steendessins. Deze krasbestendige en vuilafstotende vloeren zorgen volgens de fabrikant voor extra comfort en een optimale akoestiek.

COREtec-vloeren bestaan uit meerdere lagen met een onderlaag uit kurk. Door een beschermlaag is de vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij ook watervast: de vloer zwelt of krimpt niet als hij wordt blootgesteld aan vocht. Hierdoor zijn deze twee nieuwe collecties ook geschikt voor badkamers.

COREtec-vloeren bestaan uit meerdere lagen met een onderlaag uit kurk.

Foto USFloors
  

Ideaal voor renovatie

Dankzij de SOUNDcore-technologie geniet je van een stille vloer die akoestisch dempt. Bovendien zijn ze uitermate geschikt voor renovatieprojecten. Je hebt geen extra ondervloer nodig, want je installeert ze gewoon bovenop je bestaande vloer.

Veertien houtdessins

The Naturals Collection bevat veertien houtdessins en zorgt in ieder interieur voor een warme, natuurlijke sfeer. Zeven vloeren hebben een vierzijdige V-groef die voor een dynamisch karakter zorgen. De zeven andere hebben een egale look zonder V-groef. De afmetingen van de vloerplank bedragen 182 x 1.120 mm: een stevig formaat met de nodige grandeur.

Foto USFloors
  

Foto USFloors
  

Tien steendessins

De Mega Stone Collection bevat tien steendessins die voor een natuurlijke, robuuste look zorgen. Een vierzijdige V-groef zorgt voor een dynamisch karakter. De vloerplank heeft een afmeting van 471 x 915 mm.

Foto USFloors
  

Foto USFloors
  

 

13 dingen die je moet weten over materialen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/vloer/materialen/een-warme-houtlook-of-stoere-steen-met-deze-nieuwe-coretec-vloeren/