livios logo

Vloeren op maat om zelf te leggen dankzij ReadyFit-service

Quick-Step lanceert een nieuwe installatietechnologie voor vloeren: ReadyFit. De vloerenproducent meet je vloer op en maakt de planken op maat. Het enige wat jij moet doen: de planken leggen. Met de ReadyFit-service verloopt de installatie van je vloer makkelijk, snel én stofvrij.

Met de ReadyFit-oplossing biedt Quick-Step voorgezaagde planken op maat, die je makkelijk en snel installeert. Het resultaat is een perfect passende vloer. “We zijn de eerste vloerbekledingsfabrikant die een systeem aanbiedt voor een installatie op maat die zowel door professionele installateurs als doe-het-zelvers kan toegepast worden”, zegt Paul De Clock, President Flooring Europe. “Bovendien is het beschikbaar voor zowel onze Rigid Vinyl als voor onze laminaatvloeren.”

Met de ReadyFit-oplossing biedt Quick-Step voorgezaagde planken op maat, die je makkelijk en snel installeert.

Foto Quick•Step/ UNILIN bvba division flooring
  

 

Op maat

Quick-Step-installateurs meten eerst de ruimte nauwkeurig op met een 3D-scanner. Op basis van deze meetresultaten snijdt Quick-Step de planken op maat en wordt er een gepersonaliseerd legplan opgesteld. Hierdoor is er geen zaagwerk meer nodig in je woning waardoor je ook geen afvalmateriaal hebt. Ideaal ook voor renovaties, want je hebt geen stof in huis en de installatie verloopt zonder lawaai.

Snelle installatie

De installateur ontvangt een complete set voorgesneden planken en een gepersonaliseerd lay-outplan. Met dit plan klikt hij de genummerde planken eenvoudig in elkaar. Installateurs kunnen sneller werken, maar je kan ook zelf aan de slag, want de installatie is makkelijk en verloopt snel. Je hebt geen speciaal gereedschap of lijm nodig en je hoeft de planken niet meer op maat te zagen. Bovendien kan je de vloer leggen zonder alle meubels uit je kamer te verwijderen. 

Meer info: www.quick-step.be

13 dingen die je moet weten over materialen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/vloer/materialen/vloeren-op-maat-om-zelf-te-leggen-dankzij-readyfit-service/