livios logo

Ideaal voor doe-het-zelvers: kurkvloer met kliksysteem

Een nieuw jaar, een nieuwe vloer? De kurkvloeren met kurken kliksysteem van Santana zijn makkelijk zelf te leggen, ideaal als je zelf je handen uit de mouwen wil steken. De ECO-klikvloeren zijn voor elke ruimte in huis geschikt. Zelfs voor vochtige ruimtes zoals je badkamer, want de vloer is 100% vochtbestendig en voelt warm aan aan je voeten.

De ECO-klikvloeren bestaan uit drie lagen kurk: de kernlaag zorgt ervoor dat je vloer zijn vorm behoudt, de onderlaag dempt het geluid en de toplaag maakt je vloer extra slijtvast. Dankzij deze drie lagen geniet je van een stille én warme vloer. Zelfs het kliksysteem bestaat uit kurk, waardoor je vloer 100% vochtbestendig is. Ideaal voor je badkamer of keuken.

Silentwood-gamma

Foto Santana
  

Cork-Clik-gamma

Foto Santana
  

Cork-Clik-gamma

Foto Santana
  

100% duurzaam

Met een ECO-klikvloer kies je voor een duurzame en ecologische vloer in huis. De kurkschors wordt met de hand van de kurkeik geschild. Er komen geen vervuilende machines aan te pas. De boom wordt dus niet omgehakt, maar blijft staan en maakt opnieuw kurk aan. Bovendien is de beschermende toplaag volledig pvc-vrij.

Doe-het-zelf

De ECO-klikvloeren van Santana kan je makkelijk zelf plaatsen. Dankzij het tand-groefsysteem klik je de planken eenvoudig in elkaar en kan je snel te werk gaan. Je hoeft je oude vloer ook niet uit te breken of te egaliseren. Je legt de ECO-klikvloer er gewoon bovenop. 

2 collecties

De ECO-klikvloeren zijn verkrijgbaar in twee collecties: Silentwood ECO en Cork-Clik ECO. Binnen het Silentwood-gamma heb je keuze uit acht houtlooks en binnen het Cork-Clic-gamma uit acht kurklooks. In totaal kan je dus kiezen uit zestien verschillende vloeren. Aan jou de keuze!

Meer info: www.santana.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/vloer/plaatsing-vloer/55702/ideaal-voor-doe-het-zelvers-kurkvloer-met-kliksysteem/