livios logo

Je badkamer in een nieuw jasje? Impermo lanceert uitzonderlijk grote keramische tegels

Impermo pakt uit met de Ultimate-collectie: keramische vloer- en wandtegels in een uitzonderlijk formaat. Deze keramische platen zijn verkrijgbaar in een marmer- of betonlook. Ideaal voor wie zijn badkamer van vloer tot plafond wil optrekken in hetzelfde materiaal.

De Ultimate-collectie bestaat uit twee soorten keramische platen die je als vloer- en/of wandtegel kan plaatsen: de Ultimate Crete en Ultimate Carrara. Laat je de tegel doorlopen van je vloer tot plafond? Dan krijgt je badkamer een luxueuze uitstraling.

Marmerpatroon of betonlook

De Ultimate Crete is een lichtgrijze keramische tegel met betonlook. Het biedt een mooi alternatief voor een gietvloer en benadrukt een minimalistische look. Ideaal als je houdt van een industriële stijl. De Ultimate Carrara is een keramische tegel met een kristalwitte achtergrond met lichtgrijze aders. Deze XXL-tegel met marmerpatroon ademt klasse uit.

De Ultimate Crete is een lichtgrijze keramische tegel met betonlook.

Foto Impermo
  

De Ultimate Carrara is een keramische tegel met een kristalwitte achtergrond met lichtgrijze aders.

Foto Impermo
  

Verkrijgbaar in 2 formaten

Beide tegels zijn verkrijgbaar in twee formaten: 120x120 cm en 120x240 cm. Voor de vloer in je badkamer kies je best voor het formaat van 120x120 cm, terwijl het grotere formaat van 120x240 cm ideaal is als wandbekleding.

Optisch effect

De Ultimate Crete en Ultimate Carrara zijn krasbestendig, makkelijk in onderhoud en geschikt in combinatie met vloerverwarming. Gebruik je deze keramische XXL-tegels in je badkamer? Dan heb je een minimum aan voegen. Bovendien laten  ze een kleine ruimte groter ogen.

Richtprijs: 29,99 euro/m² voor Ultimate Crete en 59,99 euro/m² voor Ultimate Carrara (incl. btw)

Meer weten: www.impermo.be

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/vloer/vloermaterialen/54946/je-badkamer-in-een-nieuw-jasje-impermo-lanceert-uitzonderlijk-grote-keramische-tegels/