Nieuwe decors voor Rigid Core-designvloeren van MEISTER

Ben jij op zoek naar een waterproof vloer? MEISTER breidt zijn assortiment Rigid Core-designvloeren uit met 25 nieuwe ontwerpen. Voortaan kan je kiezen uit 36 verschillende decors. Van lange planken tot grote tegels.

Stille en gezonde vloer

De Rigid Core-vloeren van MEISTER zijn een nieuwe generatie vinylvloeren zonder ftalaten. Doordat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn in de vloer, blijft de lucht in je woning gezond. Daarnaast zijn Rigid Core-vloeren robuust, waterproof en geluiddempend. Dankzij een dragerplaat van rigide polymeer  zijn ze uiterst belastbaar zijn en dempen ze contact- en loopgeluiden.

3 soorten met kliksysteem

Je hebt keuze uit drie soorten Rigid Core-vloeren: grote tegels (RB 400 S), lange planken (RL 400 S) en compacte planken (RD 300 S). De grote tegels zijn verkrijgbaar in verschillende steenimitaties. Met een lengte van ruim 1,8 meter hebben de lange planken decors zonder herhaling in de plank. De compacte planken hebben op hun beurt een meerlaags oppervlak van vinyl met een PUR-coating, waardoor ze uiterst gemakkelijk in onderhoud zijn. Dankzij een handig kliksysteem leg je de Rigid Core-vloeren gemakkelijk zelf. Ook kan je de vloer rechtstreeks op je bestaande tegels plaatsen, zonder dat je je oude vloer hoeft uit te breken en zonder dat de oude ondergrond doordrukt.

Meer info: www.meister.com/nl

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media