Luxueuze XL-planken met de look van parket

Hou je van de warmte van parket, maar ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijkere vloer? Een COREtec-vloer is een sterke vinylvloer met de warme look van hout die gemakkelijk in onderhoud is. Met de nieuwe XL-END-collectie pakt COREtec Floors uit met XL-planken die voor een luxueus effect zorgen.

XL-planken

De planken uit de nieuwe XL-END-collectie zijn maar liefst 2,1 meter lang en 1,5 cm dik. Die extra dikke kern zorgt voor meer ondersteuning in de lange planken. Je geniet ook van extra bescherming, want de slijtlaag van 0,8 mm is 60% dikker dan bij andere COREtec-collecties. Dankzij de gepatenteerde Soundcore-technologie dempen deze XL-END-planken loopgeluiden.

Makkelijke plaatsing

Dankzij het handige kliksysteem kan je een COREtec-vloer zelf plaatsen. De XL-END-planken zijn bovendien waterproof waardoor ze niet enkel geschikt zijn voor je leefruimte, maar ook voor natte ruimtes zoals je badkamer en keuken. Onderaan de XL-END-planken zit een extra dikke kurklaag die oneffenheden opvangt bij de plaatsing. Zo hoef je geen extra ondervloer te plaatsen. Ook niet als je de vloer rechtstreeks op de chape legt.

Meer info: www.coretecfloors.com

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media