Tyles presenteert keramische tegels in extra groot formaat

Keramische tegels worden alsmaar groter. Met de Full Body- en Ultra Marmi-collectie van Ariostea biedt tegelfabrikant Tyles keramische tegels in een zeer groot formaat aan, tot 150 op 300 cm. Het ontwerp van deze tegelcollecties is gebaseerd op natuurlijke materialen zoals terrazzo en marmer.

Full Body-collectie

Tyles biedt twee unieke collecties aan: de Accademia Full Body- en de Fragmenta Full Body-collectie. De Fragmenta-collectie bestaat uit keramische tegels met een steeneffect. Het ontwerp is tijdloos en gebaseerd op de natuur. Met deze tegels creëer je een interieur dat opvalt en tegelijkertijd voor sereniteit zorgt. De Accademia-collectie bestaat uit tegels geïnspireerd op de klassieke terrazzovloer. Ze komen het beste tot hun recht in hedendaagse en minimalistische interieurs, maar ook bij renovatieprojecten die authenticiteit uitstralen. Beide collecties kunnen als vloer- en wandbekleding dienen en zijn in verschillende formaten verkrijgbaar: van 60 op 60 cm tot 150 op 75 cm.

Ultra Marmi-collectie

De Ultra Marmi-collectie bestaat uit keramische platen met marmereffect in extra grote formaten: 120 op 120 cm, 270 op 120 cm en 150 op 300 cm. Je hebt keuze uit verschillende marmerdesigns zoals Sahara black, Calacata white en Imperial grey die je interieur naar een hoger niveau tillen. Dankzij het doordachte ontwerp zie je bijna geen verschil tussen echt marmer en deze collectie keramische tegels van Ariostea.

Meer info: www.tyles.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media