livios logo

Creëer jouw unieke vloer met de iD Supernature & Tattoo collectie van Tarkett

De nieuwe collectie iD Supernature & Tattoo luxevinyltegels en -planken pas je volledig aan aan jouw persoonlijke stijl. Je kiest tussen vijf hout- of steenprints in zestien verschillende tinten. En met één van de tien verschillende grafische tatoeages maak je jouw vloer helemaal uniek. De perfecte oplossing om je ruimtes te scheiden of een speciale sfeer te creëren.

Garden Oak

Park Oak valt op door zijn fijne knopen en barstjes.

Foto Tarkett
  

De vinylplanken van Garden Oak hebben een subtiel en puur design. De houtnerven vertonen minimale imperfecties en hebben amper knopen. Zo geef je met Garden Oak een twist aan een tijdloos patroon.

Park Oak

Het elegante design van Belgian Stone geeft je vloer een subtiele maar dynamische look.

Foto Tarkett
  

Park Oak valt op door zijn fijne knopen en barstjes. Het authentieke eikdesign vertoont typische natuurlijke kenmerken: barstjes, spleten en knopen. Met Park Oak creëer je een subtiele zonering in een natuurlijke tint.

Forest Oak

Met een iD Tattoo kan je je vinylvloer personaliseren

Foto Tarkett
  

Forest Oak is een geplakt eikdesign met een korrelige afwerking. De opvallende natuurlijke markeringen geven jouw kamer extra karakter. Met een subtiele natuurlijke tint verzacht je de vloer en haal je de natuur je woonkamer in.

Belgian Stone

Belgian Stone, een gebalanceerd kalksteendesign met matte afwerking. De zachte textuur en het elegante design geven je vloer een subtiele maar dynamische look. Bezorg je kamer een aangenaam contrast met natuurlijke koude en warme tinten.

Patina Concrete

Patina Concrete is een genuanceerd, dynamisch betondesign. Het creëert gladde oppervlakken met een lichte beweging. Het niet herhaalde bedrukkingspatroon maakt dit moderne design ideaal voor grote tegels. Breng je kamer tot rust met de toegevoegde twist van een fries.

iD Tattoo

Al deze iD Supernature vinyltegels kan je personaliseren met de iD Tattoo. Selecteer een van de tien mogelijke tattoopatronen, kies je kleur, en ga aan de slag. Ga voor een subtiele tattookleur die bij je gekozen basis past. Eerder avontuurlijk aangelegd? Kies dan een look in één van de vier opvallende kleuren. De online vloerontwerper visualiseert hoe zo’n tatoeage op een steen- of houtstructuur eruitziet. Je kan dus naar hartenlust experimenteren voor je jouw keuze maakt.

Meer informatie over de collectie vind je hier

Experimenteer naar hartenlust met de online vloerontwerper

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/vloer/vloermaterialen/creeer-jouw-unieke-vloer-met-de-id-supernature-tattoo-collectie-van-tarkett/