livios logo

De voordelen van kurk, het warme gevoel van parket

Ben jij op zoek naar de ideale vloer? Met de Woodcork van Santana kan je rekenen op de ideale combinatie van een degelijke kwaliteitstegel en het warme gevoel van hout. De kurkvloer met parketlook is beschikbaar in acht kleuren en kan je doortrekken in je hele huis. Zo creëer je een harmonieus interieur dat helemaal bij jouw stijl past.

Nog aangenamer dan hout

De Woodcork van Santana is niet alleen superstil, slijtvast en waterbestendig, maar ook makkelijk te onderhouden. Bovendien bestaat je vloer voor 100% uit natuurlijke materialen én heeft hij een hoge isolatiewaarde. Het warme gevoel van kurk is zelfs nog aangenamer om op te lopen dan klassiek hout: Woodcork neemt omgevingswarmte in zich op en zorgt zo voor een comfortabel en zacht gevoel aan je blote voeten.

Foto Santana
  

Foto Santana
  

Foto Santana
  

Foto Santana
  

Welke stijl kies jij?

Wil jij ook de vloer die echt bij jou past? De Woodcorkvloeren van Santana zijn niet voor niets verkrijgbaar in acht verschillende tinten. Van de lichte tint Snow tot de donkere Wengé: je vindt vast de ideale look voor jouw interieur. Hou je meer van een rustieke stijl? Antique Oak en Eik Zijdemat zijn perfect voor een landelijk design. Je kan zowel kiezen voor het standaard parketmotief als Hongaarse Punt, wat veel lijkt op het visgraatmotief.

Foto Santana
  

Foto Santana
  

Foto Santana
  

Foto Santana
  

Eenheid in je woonomgeving

Het geheim van de Woodcork? De samenstelling: de 4 mm dikke kurktegel is bewerkt met een milieuvriendelijke vernislaag op basis van water, die de vloer helemaal waterdicht en slijtvast maakt. Je kan de tegels dus doortrekken over je hele huis, zelfs tot in de badkamer. Zo creëer je een rustige en harmonieuze sfeer in huis. Ook in je keuken biedt de Woodcork een meerwaarde: door de schokdempende eigenschappen is je vloer niet alleen fluisterstil, maar breken je glazen en borden ook minder snel als je ze laat vallen.

Richtprijs: vanaf 62,99 euro per m².

Meer info:  www.santana.be

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/vloer/vloermaterialen/de-voordelen-van-kurk-het-warme-gevoel-van-parket/