livios logo

Het gemak van laminaat, de rijke uitstraling van hout

Met behulp van de nieuwste technologieën heeft Berry Alloc zeven gevarieerde en hedendaagse laminaatcollecties samengesteld met verrassende structuren en designs. Ze omvatten verschillende plankafmetingen, diktes, houtstructuren en een brede waaier aan kleurtinten die in elk interieur passen.

De nieuwe laminaatcollecties van Berry Alloc zijn volledig in België ontworpen en uitgewerkt. De nieuwe verfijnde en soms diepe houtstructuren zorgen voor een oppervlak dat eruit ziet én voelt als echt hout. Twee waterbestendige HydroPlus gamma’s vervolledigen de reeks en lenen zich perfect voor in je keuken of badkamer.

Een waaier aan designs en kleuren

Bij het ontwerp van de nieuwe collecties hield het designteam rekening met de huidige diversiteit aan trends en stijlen: van minimalistisch en Scandinavisch, over natuurlijk en rustiek, maar soms ook gedurfd en origineel. Zo kan je kiezen voor ‘Stone’ designs op een standaard vloerplankformaat of voor de BarnWood die doet denken aan de prachtige patines van een oude schuur in de Far West.

Foto BerryAlloc
  

Foto BerryAlloc
  

Foto BerryAlloc
  

Voor elke smaak het geknipte formaat

De matte en diepzwarte Charme black valt op door zijn tijdloze schoonheid, en de Retro Chic heeft een fris en zuiders tegelpatroon. De designs zijn beschikbaar in diverse kleurtinten zodat je ongetwijfeld een vloer vindt die helemaal aansluit bij jouw smaak. Ook op het vlak van plankformaten is er een divers aanbod:

  • Finesse: smalle, elegante planken voor een klassieke en stijlvolle look
  • Glorious XL: extra lange planken van 2m, voor een natuurlijke parketlook, zeker als de planken in verschillende breedtes in één vloer gecombineerd worden
  • Château: kleine plankjes die met het speciale Locsysteem in 4 verschillende patronen gelegd kunnen worden. De tijdloze visgraatstructuur is een topper die overal thuis is!
  • Impulse: een traditioneel plankformaat dat in vele dessins en tinten beschikbaar is, met of zonder V-groef.

Meer info: www.berryalloc.com

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/vloer/vloermaterialen/het-gemak-van-laminaat-de-rijke-uitstraling-van-hout/