livios logo

Lamett lanceert 4 nieuwe vloercollecties: van een houten tot stenen look

Lamett, fabrikant van parket en ParquetVinyl, breidt zijn aanbod vloeren uit met vier nieuwe collecties: Carcasonne en Albi voor een originele parketvloer en Caldera en Sava met de look van een stenen of houten vloer, maar met de voordelen van ParquetVinyl.

Eik met stoere look

Carcassonne is een verouderde parketvloer met stoere look. De eikenplanken hebben authentieke zaaggroeven die lichter of sterker kunnen zijn afhankelijk van de densiteit van het hout. In deze vloer zie je mooie verweerde knopen en scheuren die voor een rustieke uitstraling zorgen. Het hout wordt in open lucht gedroogd. Hierdoor krijgen de knopen en scheuren net meer karakter. Deze vloer is verkrijgbaar in vier kleurvariaties: Natural, Black, Blanco en Look Unfinished.

Carcassonne is een verouderde parketvloer met stoere look.

Foto Lamett
  

Parket met verouderde knopen

De nieuwe collectie Albi biedt rustieke parketvloeren die manueel geborsteld zijn. Deze parketvloeren hebben karaktervolle, verouderde knopen. Albi combineert een knap staaltje esthetiek en techniek: de zwakke stukken eik worden weg geborsteld waardoor het oppervlak een opvallende look krijgt. Deze collectie is in drie kleurvariaties verkrijgbaar: Biscuit, Look Unfinished en Smoked Invisible.

Albi is in drie kleurvariaties verkrijgbaar: Biscuit, Look Unfinished (zie foto) en Smoked Invisible.

Foto Lamett
  

Look van een stenen tegel 

Lamett lanceert ook een nieuwe collectie ParquetVinyl: de tegel Caldera. Je haalt een echte tegel in huis met de look van een stenen vloer, maar met de voordelen van ParquetVinyl: eenvoudige installatie en onderhoud. Deze vloer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren grijs en twee formaten: 61,5x61,5 cm en 30x60 cm. Dankzij de neutrale look is Caldera voor iedere woning geschikt.

Met Caldera haal je een echte tegel in huis met de look van een stenen vloer, maar met de voordelen van ParquetVinyl.

Foto Lamett
  

Warmte van hout voor een Scandinavisch interieur

Naast Caldera voegt Lamett een tweede ParquetVinyl-collectie toe aan zijn gamma: Sava. Dit ParquetVinyl heeft de warme uitstraling van hout. De planken bevatten weinig knopen en kleurschakeringen. Ze matchen perfect in een Scandinavisch of modern interieur en brengen rust in je woning. Je hebt keuze uit vijf verschillende bruintinten.

Sava heeft de warme uitstraling van hout en past perfect in een Scandinavisch of modern interieur.

Foto Lamett
  

 

Meer info: www.lamett.eu 

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/vloer/vloermaterialen/lamett-lanceert-4-nieuwe-vloercollecties-van-een-houten-tot-stenen-look/