livios logo

Wedstrijd: Santana geeft 15 m² Mineral-vloeren weg

100% natuurlijk, aangenaam warm én een prachtig design? Met Mineral bundelt Santana, specialist in natuurvloeren en -wanden, al deze voordelen in één duurzame vloercollectie. En van die vloeren kan jij 15 m2 winnen*!

De looks van hout of steen…

Van een warm houtdecor tot de moderne look van natuursteen. Aan jou de keuze.

Foto Santana
  

Een Mineral-vloer voelt zacht en warm aan. Ideaal als je graag blootsvoets loopt.

Foto Santana
  

Met Mineral laat Santana zich van zijn meest innovatieve kant zien. De vloeren bestaan uit steengruis, houtvezel en hars. Stuk voor stuk natuurlijke materialen. Qua uitzicht is Mineral in heel wat dessins beschikbaar. Van een warm houtdecor tot de moderne look van natuursteen. Aan jou de keuze. Mooi meegenomen: de vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming, in een wip schoongemaakt en ze zijn fluisterstil dankzij een geluiddempende onderlaag.

… zonder de nadelen

Waar er bij de plaatsing van een stenen of houten vloer heel wat komt kijken, klik je een Mineral-vloer snel en naadloos in mekaar. Zelfs in vochtige ruimtes, zoals je badkamer of keuken, is dit uniek kliksysteem van Santana uiterst geschikt. Je hoeft zelfs geen uitzetvoegen of plinten te voorzien, aangezien de vloer niet uitzet. Bovendien voelt een Mineral-vloer zacht en warm aan. Ideaal als je graag op blote voeten loopt.

Neem nu deel!

Ben je nog op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, mooie vloer voor je nieuwbouw? Of ben je aan het renoveren en zoek je een vloer die je vlot over je bestaande kan plaatsen? Waag dan je kans en neem deel aan deze wedstrijd. Geef het juiste antwoord op onze wedstrijd- en schiftingsvraag en wie weet loop jij binnenkort over een 100 procent natuurlijke vloer! De winnaars maken we volgende week bekend op Facebook. Vergeet ons dus zeker niet te volgen

Wedstrijdformulier

Je kon maar deelnemen aan deze wedstrijd tot 21 april.

 

*Als winnaar ontvang je 15m2 van een vloer uit de Mineral-collectie. Het gaat hier enkel over de vloer. De plaatsing en nevenproducten, zoals profielen en plinten, zijn niet inbegrepen. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen valuta of andere voordelen. Je neemt je prijs ook in één keer op, en niet gespreid in de tijd.

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/vloer/vloermaterialen/wedstrijd-santana-geeft-15-m2-mineral-vloeren-weg/