Bis 2012 nieuwigheden: vloeren

Quick-Step stelt zijn blikvangers voor

Quick-Step - Stand 1221

Foto: Quick•Step/ UNILIN bvba division flooring  

Verouderde materialen hergebruiken is hot in de fashion-, meubel- en vloerindustrie. Op bis kan je bij Quick-Step twee nieuwe vloeren ontdekken die hierbij aansluiten.

De nieuwe laminaatvloer Eligna/Perspective Wide Reclaimed Kastanje Natuur heeft een doorleefde, authentieke look dankzij barsten, wormgaatjes en spijkerputjes. De verschillende glansgraden brengen de structuur tot leven.

Deukjes en verouderde kanten geven de parketvloer Quick-Step Parquet Palazzo Eik Peper Wit Geolied zijn uitstraling. De putjes en inkepingen zijn niet repetitief. Elke plank is dus uniek.

Van 1 tot en met 31 oktober ontvang je 10% korting op vloeren uit de Eligna Wide en Perspective Wide laminaatcollectie. Koop je in dezelfde periode 10m² Quick-Step parket,dan krijg je 1m² gratis.

Quick•Step/ Unilin bvba division Flooring

Waterbestendige klikvloer

Santana - Stand 1089

Foto: Santana  

Santana stelt op bis de waterbestendige klikvloer Hydoclic voor. Een zeer krasbestendige vloer die weinig onderhoud vereist. Door de geringe dikte is deze vloer uiterst geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

De vloer bestaat uit een supersterke 1.2 mm vinyllaag aangebracht op een stevige kunststofdrager van een ecologische massieve en stijve vinylplaat zonder weekmakers. 3 lagen watergedragen PU-vernis zorgen voor een perfecte waterbestendigheid. Er is keuze uit 14 houtdesigns en 1 mooie blauwsteen-look.

Het plaatsen van deze vloer gaat in een hip en een wip. Hij kan bovenop een bestaande stenen of houten vloer geplaatst worden, mits gebruik van een dunne hydroclic egalisatie-laag. En mede dankzij de krasbestendige toplaag is hydroclic toepasbaar in het hele huis. Hydroclic is comfortabel en praktisch in gebruik en vergt zo goed als geen onderhoud. Even stofzuigen en, indien nodig , lichtvochtig dweilen. Santana biedt 15 jaar garantie op huishoudelijk gebruik.

Santana

Moderne knipoog naar vroeger

Houtambacht - Stand 8305

Foto: Houtambacht  

Houtambacht zet volop in op visgraatparket. Hun zelfdragende planken kan je rechtstreeks op de ondervloer verlijmen, wat betekent dat een combinatie met vloerverwarming geen enkel probleem is.

De samengestelde planken van Houtambacht bestaan uit een onderlaag in multiplex en een toplaag in Frans Eiken. De planken worden in het atelier plaatsingsklaar afgewerkt zodat er op de werf geen nabehandeling nodig is. Jouw voordeel? Een propere en snelle plaatsing. Het parket is eveneens vuil- en waterafstotend en kan dus perfect in keuken en badkamer.

Het visgraatparket kan zowel in dikte, breedte of lengte op maat gemaakt worden.

Meer info op Houtambacht

Producten

Een douche uit blauwe hardsteen: maximaal comfort, minimaal onderhoud

Carrieres Du Hainaut - Interieur

Een douche uit blauwe hardsteen: maximaal comfort, minimaal onderhoud

Ontdek de vele voordelen en toepassingen van Dekton

Dekton

Ontdek de vele voordelen en toepassingen van Dekton

De Lamett Dream box: gratis stalen bij u thuis

Lamett

De Lamett Dream box: gratis stalen bij u thuis

Thermisch- en geluidsisolerende vloerelementen (gipsvezel en cementgebonden)

Fermacell BV (James Hardie Europe Group)

Thermisch- en geluidsisolerende vloerelementen (gipsvezel en cementgebonden)

De juiste tegels voor uw vloer en wand

Coeck nv

De juiste tegels voor uw vloer en wand

Kleefvloeren - Verkrijgbaar in alle stijlen

Santana

Kleefvloeren - Verkrijgbaar in alle stijlen