WEDSTRIJD: wandel straks over je eigen natuurvloer!

Altijd al benieuwd geweest naar de look&feel van een vloer uit 100% natuurlijke materialen? Santana, specialist in natuurvloeren, is in een gulle bui en schenkt 2x7 pakken van de nieuwe Resistenza weg*. Voor onze twee winnaars wacht zo’n 12 m² aan vloerplezier.

 

Ga je voor een van de negen verschillende parketlooks uit het Silentwood-gamma of ben je net gewonnen voor de natuursteenimitaties van Silentstone?

Foto: Santana  

 

Alle voordelen van kurk…

Kurk staat bekend om zijn hoge comfort. Dat heeft het te danken aan zijn warme aanvoelen, het zachte veerkrachtige oppervlak en zijn geluidswerende eigenschappen. De Resistenza doet daar nog een schepje bovenop. De vloer is volledig opgebouwd uit natuurlijke materialen en heeft een dubbele kurklaag van 4 mm dik. Duurzaam, ecologisch en extra comfortabel, aldus Santana. Dankzij het eenvoudige kliksysteem, plaats je deze vloer trouwens met gemak in je eentje.

… met de knappe looks van parket of steen

Op vlak van afwerking heb je maar liefst elf verschillende opties. Ga je voor een van de negen verschillende parketlooks uit het Silentwood-gamma of ben je net gewonnen voor de natuursteenimitaties van Silentstone?

Welke hout- of steenprint je ook kiest, bovenop de afwerkingslaag zit nog een fijne, slijtvaste toplaag, die je vloer beschermt tegen krassen en vlekken. Op de vloer rust sowieso een garantie van 25 jaar. De Resistenza is bovendien ook zeer eenvoudig te onderhouden.

 

Op de vloer rust sowieso een garantie van 25 jaar. De Resistenza is bovendien ook zeer eenvoudig te onderhouden.

Foto: Santana  

 

Neem nu deel!

De Silentwood en Silentstone Resistenza-vloeren zijn geschikt voor de woonkamer, keuken, slaapkamer, bureau en de inkomhal. Moet jij binnenkort aan de slag en heb jij zo’n 10 à 11 cm opbouwhoogte over? Geef het juiste antwoord op onze wedstrijd- en schiftingsvraag en wie weet kan je binnenkort al aan de slag.

Wedstrijdformulier

Je kon maar deelnemen aan deze wedstrijd tot 29 april.

* Twee winnaars ontvangen elk zeven pakken Resistenza-natuurvloer voor een oppervlakte van 12,64 m². Het gaat hier enkel over de vloer, exclusief plaatsing, ondervloer en plinten.

Producten

Klikvloeren, plaats ze in een handomdraai en geniet meteen van je comfortvloer

Santana

Klikvloeren, plaats ze in een handomdraai en geniet meteen van je comfortvloer