Feit of fictie? Deze vloeren zetten je op het verkeerde been

IVC Group, de wereldwijde marktleider in vloerbekleding brengt onder het merk Moduleo de nieuwe collectie Impress op de markt. En indruk maken doet ze zeker. Je voelt de structuren, elke tegel en plank ziet er anders uit en toch kan je er een vloer uit een geheel mee vormen. Van het aloude bekende zigzagpatroon over gelaserd hout tot 3D-patronen. Welke vloer kies jij?

Voel je vloer

De ontwerpers van de nieuwe Moduleo-collectie Impress, experimenteren met een innovatieve technologie voor een ongeëvenaarde reliëfdruk. Je voelt letterlijk de diepte van de groeven, lijnen en knopen onder je voeten. De collectie draait rond structuur, originaliteit en verscheidenheid. Wil je een echt opvallende en unieke vloer in huis? Bekijk dan zeker de Expressive Floors uit de collectie Impress.

Vier indrukwekkende dessins

De marktleider ging aan de slag met abstracte en expressieve dessins die je niet meteen aan een vloer zou koppelen. Elke plank of tegel uit deze collectie is anders, wat een willekeurige plaatsing mogelijk maakt. Tegelijk kan je ook binnen hetzelfde dessin, vooraf vastgelegde combinaties van bij elkaar passende planken en tegels kiezen.

Dit zijn de vier vloerstijlen voor trendsetters en modebewuste (ver)bouwers.

1. Hout en textiel worden één

Dit zag je nooit eerder! Mystical is een vinyvloer waarbij hout en textiel verweven worden tot expressieve combinaties. Deze aanpak zet in op gedurfde patronen, composities en kleurencombinaties, met een zachte uitstraling. 

2. Speels lijnenspel

Als je naar deze vloer kijkt, geniet je van het uitgebalanceerde lijnenspel of je wordt er compleet gek van. Het abstracte Shades volgt de trend van planten en tropisch hout in huis. Het effect van gelaserd hout zorgt voor een uitgebalanceerd en speels lijnenspel.

3. Back to Zigzag

Ken jij het chevron-patroon nog? Het aloude klassieke zigzag-patroon is terug op de markt. Bohemian is de derde originele vloerstijl van de Impress-collectie en zet het dessin van de ‘korte Hongaarse punt’ centraal. Het geeft je interieur een expressieve, strakke toets die verschillende stijlen combineert.

4. Over deze 3D-objecten val je niet

Jumblestone

Foto: Moduleo  

Deze vloer ziet er misschien bizar uit, maar blinkt wel uit in originaliteit. Met Jumble Stone speel je met 3D, wat tegenwoordig er hip is. Het 2D-ontwerp maskeert hier een 3D-structuur die de tegels een extra grafische dimensie bezorgt. Dit in combinatie met het terugkerende ton-sur-ton, waarbij eenzelfde kleur gebruikt wordt in verschillende nuances. De zachte pastelkleuren stralen gratie uit en geven je interieur een moderne en minimalistische toets. 

De prijs voor de Impress-collectie begint voor verlijming met 44,99 euro/m². Wil je de clickversie, dan betaal je vanaf 54,99 euro/m² (inclusief btw).

Meer info? be.moduleo.com