livios logo

Beulen introduceert Clickboard van Parador

Clickboard Beulen bekleding van wanden bekleding van plafonds kliksysteem


© Parador  

Clickboard Beulen bekleding van wanden bekleding van plafonds kliksysteem


© Parador  

Met Clickboard ontwikkelde Parador de eerste kant-en-klare systeemplaat voor de bekleding van wanden of plafonds op de markt. Dankzij het handige kliksysteem en formaat is Clickboard snel en gemakkelijk te monteren. Het afwerkingssysteem kan bovendien met alle woonstijlen worden gecombineerd omdat het beschikbaar is in vier verschillende afwerkingen. De Parador-producten worden in ons land onder meer verdeeld door Houtmarkt Beulen in Hasselt.

Clickboard is universeel toepasbaar, in nieuwbouw of renovatie, voor de bekleding van wanden en plafonds. De gepatenteerde klikverbinding met SAFE-LOCK garandeert een snelle en eenvoudige montage. Dankzij deze stabiele klikverbindingen zijn de naden altijd strak gesloten. Eenmaal de panelen geplaatst, is het werk dus gedaan. Je moet niet meer plamuren, schuren, verven of behangen.

Een ander voordeel van het systeem is dat het gemakkelijk te onderhouden is en dat het zwaar belast kan worden.

Clickboard wordt in elke situatie gemonteerd op een onderconstructie van latten of metalen profielen. Een omvangrijk assortiment lijsten afgestemd op het Clickboard systeem garandeert een mooi bijpassende afwerking. Alle overgangen, binnen- en buitenhoeken kunnen mooi afgewerkt worden. De lijsten worden eenvoudig vastgeklikt op de kantklemmen.

Als kers op de taart biedt Parador ook een uitgebreid inbouwverlichtingssysteem.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/wanden-en-plafond/plafond/beulen-introduceert-clickboard-van-parador/