livios logo

Authentieke kalkpleister: zo creëer je een natuurlijke sfeer

Je muren afwerken met decoratieve en duurzame kalk? PEC International, producent en invoerder van restauratie-, renovatie- en onderhoudsproducten, stelt de kalkafwerking Pastellone voor. Met deze afwerkpleister met satijneffect bereik je in slechts twee laagjes een natuurlijk en authentiek resultaat. Zelfs in je douche!

100% natuurlijk

Pastellone is specifiek ontwikkeld als gepolijste of matte pleister voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. Het is samengesteld uit zuivere, natuurlijke, hydraulische kalk en bevat geen zouten, chemicaliën of vluchtige organische stoffen (VOC). Deze afwerkpleister is dus niet-schadelijk voor jou of het milieu. Bovendien zorgt het product voor een maximale dampdoorlaatbaarheid van de ondergrond. Zo vermijd je schadelijk condensatievocht en schimmels.

kalkpleister pleister afwerkpleister Pastellone

Pastellone is specifiek ontwikkeld als gepolijste of matte pleister voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.


© PEC International  

kalkpleister pleister afwerkpleister Pastellone

Je kan het product aanbrengen op verschillende ondergronden, zowel op nieuwe als oude muren, en zowel binnen als buiten.


© PEC International  

kalkpleister pleister afwerkpleister Pastellone

Ook in je douche of badkamer kan je Pastellone gebruiken. Dan moet je de ondergrond wel eerst voorbehandelen.


© PEC International  

kalkpleister pleister afwerkpleister Pastellone

Het kleurenpalet bestaat uit een aantal natuurlijke tinten: je kan kiezen uit de naturelkleur Sesamo of een van de acht kleuren of pigmentmixen.


© PEC International  

2 lagen aanbrengen

Je kan het product aanbrengen op verschillende ondergronden, zowel op nieuwe als oude muren, en zowel binnen als buiten. Is de ondergrond zuiver en droog en zijn er geen structurele gebreken? Dan heb je slechts twee lagen nodig voor een perfect resultaat. Ook in je douche of badkamer kan je Pastellone gebruiken. Dan moet je de ondergrond wel eerst voorbehandelen met de kalkgebaseerde waterdichtingscoating Idrocalce. Voor een goede afwerking kan je nog een zacht glanzende laag Antica Cera aanbrengen. Zo heeft je douche- of badkamermuur een natuurlijk beschermende waslaag.

Natuurlijke tinten 

Deze authentieke afwerkpleister zorgt voor een natuurlijke sfeer in je interieur. Het kleurenpalet bestaat uit een aantal natuurlijke tinten. Zo kan je kiezen uit de naturelkleur Sesamo of een van de acht kleuren of pigmentmixen van de lijn Le Spezie: Salvia, Safferano, Noscello moscata, Cacao, Cardamomo, Chia, Mirto en Vaniglia. Met deze pigmenten kan je zelf creatief aan de slag gaan en je eigen kleur mixen.

Meer info: www.pecinternational.com

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/wanden-en-plafond/wanden/57811/authentieke-kalkpleister-zo-creeer-je-een-natuurlijke-sfeer/