livios logo

De uitstraling van leder, de troeven van kurk

Op zoek naar een originele accentwand voor je living, slaapkamer of trappenhal? Of hou je wel van een pittige eyecatcher in je interieur? Dan is Leather Cork van Santana iets voor jou. De kurkfabrikant verrast met grote wandtegels met een lederen toplaag. Ze bestaan uit een 2 mm dikke kurken onderlaag en een even dikke toplaag van gerecycleerd leder.

Slang, krokodil of struisvogel?

Je vindt de wandcollectie in 4 dessins: slang, struisvogel, krokodil en fijn leder. Qua kleuren heb je keuze uit negen opties. Van oker tot donkerbruin, van bordeaux tot zwart. Eerder fan van een klein interieuraccent? Leather Cork leent zich perfect als bekleding voor je vensterbank en raamomkasting.

Foto Santana
  

Foto Santana
  

Foto Santana
  

Foto Santana
  

Foto Santana
  

Foto Santana
  

Piekfijn resultaat

De wandtegels zien er niet enkel goed uit, je geniet ook van hun thermisch en akoestisch isolerende eigenschappen. Bovendien is de collectie geschikt voor elke ruimte in huis, zelfs je badkamer. Je kan de tegels zowel horizontaal als verticaal (laten) verlijmen. Voor een piekfijn resultaat is een perfect egale ondergrond wel een must. Wil je de tegels aanbrengen bovenop een bestaande wandbekleding? Dat kan, als je een bijkomende egalisatielaag aanbrengt.

Praktisch

  • Afmetingen: 61 x 45 cm
  • Aanbevolen verkoopprijs: 78,43 euro/m2 (exclusief btw en plaatsing)
  • Geschikt voor: living, slapkamer, badkamer, bureau, inkom/hal
  • Meer info: www.santana.beIn samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/wanden-en-plafond/wanden/de-uitstraling-van-leder-de-troeven-van-kurk/