livios logo

Perfecte akoestiek én hygiëne dankzij COUST

Tot voor kort leek een goede akoestiek in huis onverenigbaar met een perfecte hygiëne. Afwasbare doeken zijn immers per definitie niet luchtdoorlatend waardoor de akoestische vulling erachter geen geluidsgolven meer kan absorberen. Daar heeft COUST acoustics iets op gevonden. Na uitgebreide testen lanceert de specialist in ruimteakoestiek nu afwasbare akoestische panelen en schermen.

Multifunctionele oplossing

In nieuwbouwwoningen wordt vaak gewerkt met grote open ruimtes en vides. Die zijn wel mooi maar werken meestal als een klankkast die de akoestiek in huis niet ten goede komt. Met akoestische panelen kan je het geluid absorberen en galm vermijden. Tot voor kort moest je dan wel opletten dat er geen vuil op de panelen kwam. Dat is nu verleden tijd. COUST acoustics lanceert het doek VASK, een afwasbaar doek dat de akoestische prestaties van de wand erachter volledig bewaart. Ideaal voor gebruik in je keuken of in ruimtes waar je kinderen vaak komen.

akoestische panelen

Grote open ruimtes en vides zijn mooi maar komen de akoestiek vaak niet ten goede.


© Coust acoustics  

akoestische schermen

Het doek VASK is ideaal voor gebruik in je keuken of ruimtes waar kinderen vaak komen.


© Coust acoustics  

VASK

Het doek is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je het gemakkelijk op je interieur kan afstemmen.


© Coust acoustics  

 

Microperforaties

Na uitgebreide akoestische tests biedt COUST een pasklaar antwoord op een probleem waar veel mensen mee te maken krijgen. Het doek kan op alle panelen worden aangebracht en bestaat uit een mengeling van pvc en polyester. Door de microperforaties is het perfect luchtdoorlatend en kan het akoestisch materiaal erachter nog volledig zijn werk doen. Bovendien is het doek verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je het gemakkelijk op je interieur kan afstemmen.

Meer info: www.coust.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/wanden-en-plafond/wanden/perfecte-akoestiek-en-hygiene-dankzij-coust/