livios logo

Sliding Glass: innovatief glasgordijn

Sliding Glass is een innovatief systeem waarbij glazen wanden zonder frame gebruikt worden om terras, balkon of pergola om te bouwen tot een comfortabele woonruimte. Tussen jou en de buitenwereld zit enkel een haast onzichtbaar glasgordijn.

Het voordeel van Sliding Glass is dat je je balkon, terras of patio niet definitief afsluit. Je kan op elk moment de panelen gedeeltelijk of volledig openen om te genieten van je terras. Ongeacht de weersomstandigheden. De weggeschoven panelen nemen weinig plaats in, zodat je geen ruimte verliest.

Toepassingen onbeperkt

sliding glass


© Sliding Glass  

De toepassingen voor Sliding Glass zijn quasi onbeperkt: poolhouses, balkons, veranda's, pergola's,... Zelfs in je interieur kan je deze glaswand installeren, bijvoorbeeld als afsluiting tussen je keuken en leefruimte.

Door de vlakke structuur en opbouw heb je zowel aan de buiten- als binnenkant een egaal vlak dat je gemakkelijk kan reinigen. De breedte van de panelen varieert tussen 50 en 100 cm. De maximale hoogte bedraagt 300 cm. De enkele beglazing bestaat uit gehard veiligheidsglas van 10 mm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

Voor meer informatie: www.slidingglass.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/afwerking/wanden-en-plafond/wanden/sliding-glass-innovatief-glasgordijn/