livios logo

Sleutel-op-de-deur - Batibouw 2019

Ecohuis: Paleis 8 – stand 318

Infosessies over bouwen vandaag

Foto Ecohuis
  

Twijfel je of bouwen voor jou is weggelegd? Twijfel je over houtskeletbouw? Ga dan eens een kijkje nemen op de stand van Ecohuis in Paleis 8. Meermaals per dag geven ze korte infosessies over bouwen vandaag, wat er allemaal bij komt kijken, waarom houtskeletbouw zo interessant is en nog veel meer. 

Meer info: www.ecohuis.be

 

Modulart: Paleis 8 – stand 224

Prefabwoning in gewapend beton via sod-formule

Foto Modulart
  

Sleutel-op-de-deurfirma Modulart uit Tubeke is gespecialiseerd in prefabwoningen in gewapend beton. Deze lage-energiewoningen garanderen een aangenaam binnenklimaat en een lage energiefactuur. De prefabconstructie wordt rechtstreeks op je werf geplaatst in slechts één dag tijd.

Modulart biedt prefabwoningen aan in verschillende stijlen en groottes. Je geniet van een goede afwerkingskwaliteit en je kan zelf kiezen uit een uitgebreid gamma vloeren, deuren, trappen, … zonder dat je je budget overschrijdt. Bouwen met Modulart is niet alleen makkelijk, maar ook snel.

Meer info: www.modulart.be

 

Thomas & Piron: Paleis 8 -  stand 328

Sleutelklaar bouwen volgens nieuwe bouw- en woonstandaarden

Foto Thomas & Piron
  

Striktere energienormen, kleinere bouwgronden en kleinere woningen? Sleutel-op-de-deurbedrijf Thomas & Piron past zich helemaal aan aan onze nieuwe manier van wonen en toont tijdens Batibouw verschillende oplossingen om aan jouw bouwwensen te voldoen. Op maat van jouw budget!

Kleinere woningen bieden heel wat voordelen: ze zijn makkelijker te verwarmen, hebben minder onderhoud nodig, verbruiken minder energie en zijn minder duur. Thomas & Piron bouwt woningen met aangenaam ruimte leefruimtes zoals de keuken, eetkamer en living. Maar voorziet kleinere ruimtes voor de hal, berging of wasplaats. Hier wordt elke vierkante centimeter gebruikt en slim omgegaan met verloren ruimte.

Meer info: www.thomas-piron.eu

 

Blavier: Paleis 8 – stand 310

Architecturale vrijheid

Foto Blavier
  

 Denk jij bij het horen van ‘sleutel-op-de-deur’ automatisch aan genummerde modelwoningen in een catalogus? Als specialist in particuliere woningbouw staat Blavier voor veel meer. Wie een huis bouwt met Blavier kan zijn eigen architect kiezen en rekenen op gepersonaliseerd advies op maat.

Blavier begeleidt bouwers van A tot Z doorheen het bouwproces en brengt alle kosten vooraf in kaart, in lijn met het beschikbare budget. Zo zijn financiële verrassingen uitgesloten.

Meer info: www.blavier.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/bouwbeurzen/batibouw-brussel/sleutel-op-de-deur-batibouw-2019/