livios logo

Leer bij, win en bezoek interessante infosessies!

Van 24 tot en met 26 januari en van 31 januari tot en met 2 februari stelt Ethias Arena Hasselt de deuren open voor de 38ste editie van Bouwinnovatie 2020. Dit jaar richt de beurs zich op 'energieneutraal (ver)bouwen'. Bezoek diverse standen, volg infosessies en vraag je gratis (ver)bouwboek van Livios aan.

Wie bouwt of verbouwt, moet keuzes maken. En daar kan je best wat advies bij gebruiken. Naar materialen en stijl, maar vandaag ook vooral op het vlak van energiezuinigheid. Ga je voor een lage energiewoning of een passiefhuis? Een BEN-woning (bijna-energieneutraal), of een nulwoning (energieneutraal)? De regelgeving zal enkel maar strenger worden. We begrijpen dus best dat je soms door het bos de bomen niet meer ziet. Op Bouwinnovatie ontdek je alle nieuwigheden en krijg je een antwoord op al je vragen!

Foto Bouwinnovatie
  

Foto Bouwinnovatie
  

Toekomstgerichte technieken

Tegen 2021 moeten alle nieuwe gebouwen binnen de EU voldoen aan de BEN-eisen (een E-peil van E30 of lager). Uiteraard bouw je best nu al volgens die norm. Een bijna-energieneutrale woning heeft amper nog energie nodig voor verwarming, ventilatie, koeling, warm water en elektriciteit. De energie die je wél nog gebruikt, moet afkomstig zijn van hernieuwbare energiebronnen: zonneboilers voor warm water, zonnepanelen voor elektriciteit, warmtepompen, biomassasystemen of pelletkachels, enzovoort.

Om dat te bereiken, moet je met heel wat facetten rekening houden. Kortom, je zit vast met een pak vragen. Op Bouwinnovatie raak je wegwijs in deze wereld en vind je alle informatie én inspiratie voor jouw droomwoning. We helpen de misverstanden de wereld uit en onze exposanten stellen de nieuwste oplossingen aan je voor. En dat allemaal onder één dak, met vaak met erg gunstige voorwaarden.

Elke dag interessante infosessies

Op Bouwinnovatie worden heel wat gratis infosessies georganiseerd. Raadpleeg de kalender voor de tijdstippen en de thema's.

Win de Ixina-keuken!

Vergeet tijdens je bezoek zeker niet deel te nemen aan de bezoekerswedstrijd! Het wedstrijdformulier vind je aan de ingang of op stand van Ixina. Vul het in en deponeer het in één van de urnes op Bouwinnovatie.

Gratis (ver)bouwgids

Ook een must én gratis voor iedere (ver)bouwer: het boek Verstandig Bouwen en Renoveren. Kan je aantonen dat je gaat (ver)bouwen? Reserveer jouw exemplaar en kom hem oppikken bij Livios op stand 833!

Waar, wanneer en gratis tickets

Waar moet je zijn, op welke dagen en welke infosessies zijn interessant voor jou? Lees het allemaal op onze infopagina en vraag je gratis inkomtickets aan!

-------------------

Help ook andere bouwers en verbouwers op weg en deel dit artikel:

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/bouwbeurzen/bouwinnovatie-hasselt/leer-bij-win-en-bezoek-interessante-infosessies/