livios logo

Vergeet je gratis bouw- en renovatieboek niet

Bouw- of verbouwplannen? Dan hebben wij goed nieuws! Op Bouwinnovatie kan je jouw exemplaar van het bouw- en renovatieboek Verstandig Bouwen en Renoveren gratis afhalen!

Foto Livios
  

Foto Livios
  

(Ver)bouwen van a tot z

Meer dan 300 pagina's informatie op maat van zowel de bouwer als de verbouwer. Meer dan twintig hoofdstukken die elke stap in het (ver)bouwtraject beschrijven. Antwoorden op veelgestelde vragen, mooie illustraties, een strakke lay-out, uitleg over bouwtechnieken en –materialen, objectieve info, handige weetjes… én volledig gratis! Dát is het boek Verstandig Bouwen en Renoveren. Ontdek het op het Bouwinnovatie.

Maak de juiste keuzes

Bouwen of renoveren betekent keuzes maken. In Verstandig Bouwen en Renoveren staat alle info die je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen. Met ruime aandacht voor het energievraagstuk en renovatie. Ook leuk zijn de korte kaderstukjes met praktische oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Reserveer snel jouw gratis exemplaar!

Kan je aantonen dat je gaat (ver)bouwen? Kom dan je bouw- en renovatieboek gratis afhalen op de Livios-stand 833. Reserveer wel eerst een exemplaar op de site van Verstandig Bouwen en Renoveren.

-------------------

Help ook andere bouwers en verbouwers op weg en deel dit artikel:

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/bouwbeurzen/bouwinnovatie-hasselt/vergeet-je-gratis-bouw-en-renovatieboek-niet/