livios logo

All-in-one ventilatietoestel met warmtepomp

Stiebel Eltron: stand 3144

Bouw & reno staat voor Stiebel Eltron in het teken van de LWZ 504: een ingebouwde lucht/water-warmtepomp met een bijzonder efficiënte inverter compressor. Hij staat in voor vier functies: ventilatiesysteem D, verwarming, warm water en op wens ook koeling.

De LWZ is multifunctioneel, uiterst efficiënt en heeft een mooi, modern design. De gebruiksvriendelijke regeling gebeurt op een lcd-scherm met een handig touch wheel. Het toestel is Smart Grid ready en kan dus ‘communiceren’ met een fotovoltaïsche installatie om de zelf opgewekte stroom zo goed mogelijk te benutten. De ingebouwde warmtepomp met inverter compressor heeft een vermogen van 5,2 kW en haalt een zeer hoog rendement, met een COP van 3,7 bij A2/W35.

Cashback tot 500 euro
Bezoekers van bouw & reno 2016 krijgen een cashback van 300 euro op dit toestel. Ook op de andere warmtepompen is er een jaar lang een cashback tot 500 euro voor beursbezoekers.

Meer info: www.stiebel-eltron.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/bouwbeurzen/bouwreno-antwerpen/38962/all-in-one-ventilatietoestel-met-warmtepomp/